A ferihegyi repülőtér magángépes terminálján kedd este leszállt egy magánrepülőgép. A videófelvételek szerint egy Mészáros Lőrinc és egy Várkonyi Andrea kinézetű ember szállt le róla. Dubajból érkeztek haza, egy országgyűlési képviselő megszerezte a repülőgép állítólagos utaslistáját, azon is szerepel egy Mészáros Lőrinc és egy 1974-ben született Várkonyi Andrea nevű utas neve. A videó a cikkünk alján érhető el.

Magánrepülőzés Dubajba

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerdán a Facebook oldalán azzal állt elő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea ezzel a magánrepülővel utazott el múlt hétvégén Dubajba, majd tért onnan vissza. A Hvg.hu hasonló információkat kapott, ezért videót készítettek az utasokról, ez a felvétel látható a cikkünk alján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Orbán Viktor azt kérte, ne utazzanak Dubajba

A dolog érdekessége, hogy március 5-én Orbán Viktor a rádióban arról beszélt, hogy Dubajban ugyan sok a beoltott ember, mégis veszélyes hely. Kérte, hogy a luxusvakációkat halasszák el. Mint fogalmazott: „Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen ha van pénzük, akkor tegyék, hanem arról van szó, hogy hazahozhatnak olyan vírusokat, amelyek eddig ismeretlen mutánsok, és itt bajba sodorhatnak másokat; nem magukat, hanem másokat” – fogalmazott Orván Viktor.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagyívben tettek a miniszterelnökre

Amennyiben a videón tényleg Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea láthatók amint a Dubajból hazaérkezett gépről szállnak le, akkor ez azt jelenti, hogy nagyívben tettek Mészáros Lőrinc legjobb barátjának, a magyar miniszterelnök a kérésére.

Égig érő magyar zászló Dubajban

Dubajban szép látványban lehetett része Mészáros Lőrincnek és Várkonyi Andreának. Ahogy azt megírtuk, március 15-én a magyar nagykövetség állítólagos közreműködésével a magyar nemzeti színekkel világították meg a világ legmagasabb felhőkarcolóját, a 163 emeletes, 826 méter magas Burj Khalifát.

Itt a Burj Khalifa magyar díszben

Szóltak a magyaroknak

Egy ott élő olvasónktól tudjuk, hogy sms-ben szóltak a helyi magyaroknak, hogy a magyar nagykövetség közreműködésével jött létre a világraszóló mutatvány.

Luxusajándék lehetett a Burj Khalifa díszkivilágítása?

Mivel a Burj Khalifa környékén több szuperdrága luxusszálloda is van, nem kizárt, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy luxuslakosztályból nézte a világraszóló látványosságot, az égig érő magyar zászlót. Nem tudjuk, hogy így volt-e vagy sem, de azt irodalmi adatok bizonyítják, hogy egy fülig szerelmes milliárdos sok mindenre képes, hogy elkápráztassa szíve hölgyét.

Várkonyi nem cáfolt

A Hvg megkereste Várkonyi Andreát, hogy ő szállt-e le a magánrepülőről Ferihegyen, de a műsorvezető nem válaszolt, igaz nem is cáfolta a sajtóértesülést.

Gyémántgyűrű

Nemrég a sajtó attól volt hangos, hogy Várkonyi Andrea a TV2 Mokkában nem győzte eleget mutogatni a 20 milliósnak saccolt gyémántgyűrűjét, csak vegye már észre valaki a csillogó ékszert. IDE KAPCSOLÓDIK: Mi az ott? Várkonyi Andrea egy hatalmas gyűrűvel az ujján jelent meg a Mokkában – fotó

Mészáros Lőrinc órabére

A Mokkás gyűrűmutogatás után Várkonyi megszellőztette, hogy egy gazdag üzletember eljegyezte. Ha Mészáros Lőrincről beszélt, meglehetősen olcsó eljegyzési gyűrűt kapott, hiszen Magyarország leggazdagabb embere a sajtóhírek szerint óránként 18 milliót keres, vagyis az új szerelem jelképe mindössze egy órabérnyi pénzt ért meg neki.

Az adófizetők pénzéből

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő így fogalmazott az állítólagos Dubajozásról: “Ha valóbán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén az Önök pénzéből, az egy mélyen felháborító történet.” – írta a képviselő.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea 47 éves, Mészáros Lőrinc 55. Mindkettőnek van gyermeke. Várkonyinak egy lánya Bochkor Gábortól, Mészáros Lőrincnek két lánya és egy fia van. A Hadházy Ákos által nyilvánosságra hozott utaslista alapján egy fiatalabb Mészáros Lőrinc is velük utazott Dubajba, de ő most nem jött haza a Ferihegyen leszállt géppel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videót a fotóra kattintáéssal éred el

Forrás: Hvg.hu

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – Forrás: Youtube, BPK-montázs