Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Latin est Törökbálinton, zongoraverseny és japán est, hangszínház és borhajó Budapesten – programajánló csütörtökre

Törökbálinton Horgas Eszter és Dajka Krisztián latin dallamokkal várnak. A Zeneakadémián zongoraverseny, az Aranytízben japán színházi előadás kínál szórakozást.18 éven felülieknek ajánljuk a borhajót a Dunán és a Hangszínház mai előadását.

Borongoló Törökbálinton

„Vérpezsdítő latin dallamok“ – Horgas Eszter és Dajka Krisztián latin estje Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A műsor este  Astor Piazzolla, Chick Corea, Gershwin, Bernstein, Bizet műveiből összeállított műveket takar.

Horgas Eszter és Dajka Krisztián dalestje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Billentyűverseny a Zeneakadémián

Érzelemdús utazás Olga Kernnel és a Concerto Budapesttel a Zeneakadémia Koncertközpontban este fél nyolctól.

Japán színésznő életéről

Japán első színésznői az Aranytízben

A japán kultúra iránt érdeklődőket várja az Aranytíz. Hogyan vált a japán színháztörténet-írás szerint az ország első színésznőjévé az 1900-as évek elején? Milyen előadásokban játszott és miért ismerte a nevét szinte mindenki Európában? Milyen hatással volt megjelenése a japán színháztörténetre? Hogyan alakult át a japán színház, miután a nők hosszú tiltást követően ismét színpadra állhattak? Kawakami Sadayakko munkásságán keresztül Japánba utazhatunk.

Rák Kati Torta a Hangszínházban

Mesék a túloldalról: mágikus-realista est öt női-, három férfihangra, zenével, 18 éven felülieknek! Czető Bernát László Mesék a túloldalról novelláskötetének a TORTA című írása a Hangszínház előadásában. Szentivánéj álmát idéző utazás a lehetséges csodák birodalmában, ahol szentről, ördögről és modern orvos-varázslóról mesél a hellyel-közzel fülledt nyár-este a Márai Sándor Művelődési Házban.

Csak 18 éven felülieknek!

Borhajó a Dunán

10 borászat borait kóstolgatjuk korlátlanul a Zsófia Hajó óriási tetőteraszán és közben suhanunk a Dunán, a Margitszigettől a Rákóczi-hídig a nyári estében. A népszerű Borjour Borhajó sorozat utolsó, szezonzáró felvonása.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelet kép: Facebook/Horgas-Eszter

Exit mobile version