Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ma reggel is őrület van az utakon, dugók mindenfelé az agglomerációban

Nagy bajban vannak kedden is autósok! Szinte nincs olyan része az agglomerációnak, ahonnan zavartalanul be lehetne jutni a fővárosba.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Hatalmas a dugó a 11-es úton a főváros felé a korábbi baleset miatt, Tahitótfaluig egybefüggő a sor. Az M0-s autóút déli szakaszán a dunaharaszti terelésnél torlódik a forgalom az M1-es felé, 20-30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az ellenkező, M5-ös felé vezető oldalon Nagytétény térségében lassabb a haladás, ott 5-10 perces az időveszteség. Erős a forgalom a fővárosba vezető főbb utakon:

Fontos tudni, hogy az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontnál az M5-ös autópálya felőlérkezők már le tudnak hajtani Csepel, illetve Szigetszentmiklós felé, valamint a felhajtó ágat is. Továbbhaladva az M1-es autópálya felé, a 6-os főút budafoki csomópont eddig zárva tartott lehajtó ágát is megnyitották.

Kiemelt kép: Dugó a Szentendrei úton – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Exit mobile version