Nagy bajban vannak kedden is autósok! Szinte nincs olyan része az agglomerációnak, ahonnan zavartalanul be lehetne jutni a fővárosba.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Hatalmas a dugó a 11-es úton a főváros felé a korábbi baleset miatt, Tahitótfaluig egybefüggő a sor. Az M0-s autóút déli szakaszán a dunaharaszti terelésnél torlódik a forgalom az M1-es felé, 20-30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Az ellenkező, M5-ös felé vezető oldalon Nagytétény térségében lassabb a haladás, ott 5-10 perces az időveszteség. Erős a forgalom a fővárosba vezető főbb utakon:

  • az M3-as autópályán Mogyoródnál, illetve az M0-s csomóponttól,
  • az M2-esen Göd térségében, illetve a 2-es főúton Dunakeszinél,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól

Fontos tudni, hogy az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontnál az M5-ös autópálya felőlérkezők már le tudnak hajtani Csepel, illetve Szigetszentmiklós felé, valamint a felhajtó ágat is. Továbbhaladva az M1-es autópálya felé, a 6-os főút budafoki csomópont eddig zárva tartott lehajtó ágát is megnyitották.

Kiemelt kép: Dugó a Szentendrei úton – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu