Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Müller Péter Sziámi a Müpában, Sánta Gergő a Nemzeti Táncszínházban, gyógynövények a Bartókon, Álmok álmodói a Millenárison – remek programok hétfőre

A Müpában ad koncertet Müller Péter Sziámi AndFriends és az Óbudai Danubia Zenekar, a Nemzeti Táncszínházban Sánta Gergő debütál a Szemlélek című darabban. A tudatos gyógynövényhasználatot sajátíthatjuk el a gyakorlatban Halmos Monika workshopján a Bartókon, a Millenárison Világraszóló magyarok világraszóló találmányaival ismerkedhetünk meg az Álmok álmodói interaktív kiállításon.

Müller Péter Sziámi 70 a MÜPÁban

Müller Péter Sziámi, a magyar popzene történetének emblematikus figurája, az URH, a Kontroll Csoport és a különböző névváltozatokkal és felállásokban működő Sziámi zenekarok frontembere hetvenéves.

A frontember 70 éves

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Müller Péter Sziámi AndFriends és az Óbudai Danubia Zenekar koncertje

Ebből a jubileumi alkalomból jelenlegi formációja, a Müller Péter Sziámi AndFriends az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészülve, valamint egykori zenésztársakkal és más jeles vendégekkel színesítve adja elő a zenész népszerű régi slágereit és egészen friss szerzeményeket úgy, ahogyan azok még sohasem szólaltak meg.

Világzene, jazz, könnyűzene

Szemlélek a Nemzeti Táncszínházban

Február 21-én debütál a Nemzeti Táncszínházban Sánta Gergő, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncos szólistájának SzemLélek című alkotói estje, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészei és a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes tánckara előadásában. 

Debütál: Sánta Gergő

Természetes egészség, a gyógynövények ÉRTED, felelősen – workshop a Bartókon

Tél végén különösen fontos, hogy odafigyeljünk egészségünkre. A gyógynövények a legjobb segítőtársaink! Melyek a túlélést segítő növények? Mit tegyünk köhögés, torokbántalmak esetén? Melyek a legjobb házi szerek a légúti panaszok enyhítésére?

A természet patikája

forrás: www.rozsakunyho.hu

Saját patika a balkonon

A workshop során Halmos Monika megmutatja, hogyan fordíthatod a magad javára a konyha fűszereit, a balkon növényeit. Olyan megoldásokat, amelyek az életmódváltáshoz nélkülözhetetlenek, az egészséged megőrzésében pedig kitüntetett szerepet kapnak! A természet tisztelete, minél kisebb ökológiai lábnyom, a testi jóllét: ebben segít a saját patikánk a természetből!

Világraszóló magyarok, világraszóló találmányok

2022 februárjától élményalapú, interaktív kiállítás vár a Millenárison. Itt te is felfedezhetsz, megismerhetsz, kipróbálhatsz olyan magyar találmányokat, amelyek a tudomány jelenbe vezető kanyargós útján igazi mérföldkövek voltak.

Tudomány és technika

Az Álmok álmodói 20 kiállításon olyan tudományos és technikai vívmányokat mutatunk be, amelyek felfedezői, megalkotói között szép számmal találhatók a magyar néphez és kultúrához kötődő tudósok, szakemberek.

Mérföldkövek

Álmok álmodói a Millenárison

Kíváncsi felfedezők, akik új földekre léptek, mérnökök, akik megépítették ötleteiket, tudósok, akik az univerzum rejtelmeibe férkőztek. Megmutatták a világnak, amit még csak ők láttak addig, vagy amiről csak ők álmodták még, hogy lehetséges.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/mullerpetersziami

Exit mobile version