Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Nem készült el időben két fontos körforgalom, gyanakszik is valaki valamire

Februárra kellett volna elkészülnie, de már fél évet csúszik két körforgalom átadása Budafokon. Egy momentumos helyi politikus szerint a kampányra időzítenek, a BKK szerint technikai oka van a késésnek.

Ha minden az eredeti tervek szerint ment volna, akkor az autósoknak már fél éve nem kellene ebben a budafoki kereszteződésben munkagépeket, munkásokat és raklapokat látniuk – számolt be erről az RTL.

A BKK 2018 októberében kezdte a munkát, két körforgalmat építenek a 11. és a 22. kerület határán. Eredetileg úgy volt, hogy februárra elkészülnek a munkával.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az átadás határidejét június 29-re módosították, de az új időpontra sem készült el az egyik körforgalom, csak a másik, ezért újra átírták a határidőt az építkezésnél kitett táblán, szeptember eleje lett a határidő.

A Momentum helyi politikusa úgy véli, szándékosan késlekednek, hogy az önkormányzati választásokhoz minél közelebb adják át a körforgalmakat. A beruházó BKK szerint a csúszásnak ehhez semmi köze, műszaki oka v an a késésnek, ünnepi átadót nem terveznek.

Budafok-Tétény Önkormányzata azt nyilatkozta az RTL-nek, az az érdekük, hogy a körforgalmak minél előbb elkészüljenek, átadó ünnepségről ők sem tudnak.

Kiemelt kép: Az RTL helyszíni felvétele

Exit mobile version