Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Natinak ott kellett lennie, miért csinálta ezt a Jóisten?” – Hódi Pamela drámai részleteket mesélt el arról, hogy lánya hogyan találta meg Berki Krisztián holttestét

Drámai részleteket derültek ki Berki Krisztián halálának reggeléről. Hódi Pamela először beszélt részletesen arról, hogyan tudta meg, hogy volt párja elhunyt, hogyan talált rá kislánya az édesapjára, és sikerült-e egyáltalán Natinak feldolgoznia a borzalmakat, amin keresztül ment.

Másfél éve ment el

Már másfél éve, hogy Berki Krisztián tragikus körülmények közt elhunyt. Még a családtagok sem tudják, pontosan mi előzte meg a tragédiát. Egy biztos, a tragikus napon, Berki Krisztián kislánya éppen az édesapjánál aludt. Hajnalban, az erkélyen találta meg a holttestet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elindultak Berki lakásához

Hódi Pamela Hajdú Péternek azonban elárulta, Nati őt próbálta hívni elsőként, de mivel aludt, nem hallotta a hívást. Arra ébredt, hogy férje valakivel beszél. „Nem én vettem fel a telefont, hanem Bence. Hajnal volt, én mindig úgy alszom el este, hogy lenémítom a telefonom. Reggel, amikor felkeltem, láttam, hogy Krisztiántól van Facetime nem fogadott hívásom. És az a Nati volt, csakhogy én aludtam, nem vettem fel, nem hallottam”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mazsi hívta

„Arra mentem ki reggel, hogy Bence telefonon beszélt, Mazsi hívta, mert csak őt érte el. Ő már kint volt akkor a kicsivel reggel. Mondta, hogy azonnal öltözz, meghalt Krisztián. Nati vele van, és csak neked adják oda a rendőrök.”

Fel sem fogta mi történik

„Szerintem akkor még fel sem fogtam az egészet, bennem azonnal az volt, hogy Úristen, most mit csinál ebben a pillanatban az én gyerekem? Hol van? Mi van benne, a lelkében, a fejében?”- mondta Pamela a Beköltözve Youtube-csatornán.

A mentőben találta meg kislányát

„Kiszálltam az autóból, odasiettem Natihoz. Bent ült a mentőautóban rezzenéstelen arccal. Csak ült. Akkor teljesen elborultam, hogy mi történik. Jöttek a nyomozók, a rendőrök, a mentősök sorban mindenki, mennyire gratulálnak, hogy ilyen gyerekem van. Mert tényleg ezerből egy, aki ezt az egészet így kezeli” – mesélte Pamela.

Szólt az ébresztő

A kislány azonnal elmesélte édesanyjának, hogy mi történt. Nati arra ébredt, hogy Krisztián telefonján szól az ébresztő. Amikor meglátta, hogy a férfi kint van a teraszon, be akarta volna húzni a szobába.

Nem akart fájdalmat okozni neki

A kislány azt mondta: „Anya, nem azért nem húztam át apát a küszöbön, mert nem bírtam el, hanem, mert nem akartam, hogy fájjon neki.”

Ezen az erkélyen találta meg Nati édesapja holttestét

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Ő engedte be a mentősöket

Ezután Nati Berki pszichológusát érte el, ő segítette abban, hogy kihívják a mentőket. Mivel a lakás ajtaja zárva volt, a mentősök segítették a kislányt, hogyan nyissa ki, majd azt kérték tőle, menjen onnan, ahol az édesapja van.

Évekig pereskedtek

Hódi Pamela végig zokogva mesélte el mindezt, a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy a kislányának ezt miért kellett végigélnie. Rengeteget beszéltek a történtekről, pszichológusnál is voltak. Pamela és Krisztián éveken keresztül álltak pereskedésben a gyerektatás miatt, kapcsolatuk sem volt rózsás, ennek ellenére nagyon megviselte gyermeke édesapjának a halála.

Nem kívánta a halálát

„Így is egy tragédia, és a büdös életben nem kívántam volna neki ezt. Mindig azt mondtam, hogy csak három napra zárnák be a dutyiba, hogy tanulná meg a rendet. Vagy valaki tanítsa móresre. Nem tudom, miért nem ért neki annyit a két gyereke, hogy egy picit változtasson. Emma még kicsi, de legalább Nati miatt, akivel tök jól kijöttek.” – mondta sírva Pamela.

Miért kellett ott lennie a kislánynak?

„Nem is tudom, hogy valaha fel tudom-e dolgozni Rossz, hogy meghalt, de hogy Natinak ott kellett lennie, miért csinálta ezt a Jóisten, hogy szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie” – tette fel a kérdést Berki exe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép:

Exit mobile version