Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Nem tétlenkedtek az érdi rendőrök: három körözöttet is lekapcsoltak az éjjel, köztük egy bosszúszomjas volt férjet is

Az érdi rendőrök három férfit állítottak elő egy lendülettel. Egy bosszúszomjas volt férjet, és két jogerősen elítéltet ébresztettek hajnalban.

Az első helyszín

Elsőként a Fejér megyei Ercsibe indultak egy 54 éves férfiért, akinek a válást követően sem javult kapcsolata volt feleségével, elmérgesedett viszonyukat, rendszeres vitáikat többször megbosszulta a gyanú szerint.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Elvágta a neje autójának fékcsövét

Egy alkalommal, 2021. január 19-én elvágta volt neje autójának fékcsövét, három nappal később összekarcolta a karosszériát és levágta a kerekek szelepét. Főként a szerencsének volt köszönhető, hogy az asszony az elvágott fékcső miatt megszűnt fékhatást menet közben időben észlelte, majd javíttatta. A nő életét is veszélyeztető cselekedet, valamint a második akció közel 700 ezer forintos javíttatási költséggel járt. Elfogásakor a házában tartott kutatás alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez köthető csavarhúzót, csípőfogót lefoglalták, írja a Police.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt mondta a kihallgatásán

A férfi kihallgatásán részben beismerő vallomást tett, a fékcső elvágását tagadta. Őrizetbe vétele mellett folyik ellene közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

A második helyszín

A második állomás egy százhalombattai cím volt, ahonnan egy elfogatóparanccsal körözött férfit állítottak elő. Az 56 éves V. János ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mert az önbíráskodás bűntettének elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

A harmadik állomás

A rendőrök végső állomásként egy érdi házhoz értek, egy elítélt elővezetését rendelte el a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. A 26 éves férfi előállítását követően megkezdhette fogház fokozatú szabadságvesztésének kitöltését.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Videó az elfogásokról:

 A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Police

Exit mobile version