Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Nőnapi programajánló: meglepetések a Bombay Budapestben, Vastag Csaba, Mujahid Zoltán, Takács Nikolas és a 100 tagú Cigányzenekar koncertje, kiállításmegnyitó Budaörsön, isteni csábítás a Szépművészetiben, női csillagok az égen, bor- és csokikóstoló, virágvásár

A Bombay Budapest nőnapi meglepetésekkel várja vendégeit. A Ram Színházban Takács Nikolas, a Ferencvárosban Vastag Tamás, a Csiliben Mujahid Zoltán, a Klauzál házban a 100 tagú Cigányzenekar ad nőnapi koncertet. A fiatalokat a Tütü Színházlátogatás balerinákkal várja az Erkel Színházban és a Szakmázz börze a BOK Csarnokban. A Svábhegyen csillagokban, a Szépművészeti Múzeumban erotikus művekben, Budaörsön Rezessy Kinga alkotásaiban gyönyörködhetünk. Nőnapi Virágvásár lesz Gödöllőn a Pálmaház Kertészetben, bor- és csokikóstoló a Divinoban a Bartókon.

Nőnap a Bombayben

Nőnap alkalmából szeretnénk mi is megajándékozni a hozzánk betérő hölgy vendégeket. Speciális alkoholmentes koktéllal, egy igazán különleges desszerttel és még egy titkos meglepetéssel is készülünk. Nem kérdés, hogy idén a Bombay-ben lesznek a legboldogabb hölgyek Nőnapon –állítják a Bombay Budapestben, érdemes meggyőződni róla!

Meglepetés minden hölgynek

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Takács Nikolas a RaM Színház by Freelusionban

A RaM Színház nőnapkor egy aranytorkú énekessel lepi meg hölgyközönségét. Takács Nikolas nőnapi koncertjén zenekarával együtt a legkedveltebb dalaival kedveskedik a hölgyeknek.

Nőnapi koncert

Tütü – Színházlátogatás balerinákkal az Erkel Színházban

A Magyar Nemzeti Balett színházlátogatói programja a 2021/2022-es évadban az Operaház korszerűsítése alatt az Erkel Színházban folytatódik. A szervezők óvodás csoportok és általános iskolai alsó tagozatos osztályok jelentkezését várják. A színházjáró túrán a gyerekek körbejárják az Erkel Színház épületét, bepillanthatnak a kulisszák mögé, végül jelmezpróba és egy kis tánctanulás várja őket. A program minden alkalommal 9:00-kor kezdődik.

Egy NŐ színei Rezessy Kinga kiállításmegnyitója Budaörsön

A Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házban Rezessy Kinga építészmérnök Emlékek, vágyak, álmok, képzetek… című festmény kiállításának megnyitójára hölgy látogatóinkat meglepetéssel várjuk! A megnyitón zenél: Zrínyi Pop duó. A kiállítás egész márciusban megtekinthető. 

Szakmázz börze a BOK Csarnokban

Pályaorientációs és Szakképzési Börze a BOK (volt SYMA) C csarnokában.

Nőnapi hölgyek az égen: Luna a Plejádok és a Hyadok között a Svábhegyen

A nemzetközi Nőnapon a Svábhegyi Csillagvizsgálóban az égbolt gyönyörű nőalakjait mutatják be, a romantikus programot kedvelők számára.

Isteni csábítás a Szépművészetiben

A görög mitológia isteneinek, félisteneinek és halandó szereplőinek szerelmi történetei korokon és stílusokon átívelő népszerűségnek örvendtek az európai képzőművészetben. A szenvedélyes érzelmekkel és erotikus kalandokkal teli históriák a római költők, leginkább Ovidius tolmácsolásában váltak közismertté. Erotika és szenvedély öt évszázad mitológiai ábrázolásain a Szépművészeti Múzeum legújabb tárlatán.

Erotika és szenvedély

„Egy szál harangvirág…” – Mujahid Zoltán Nőnapi koncertje a Csiliben

A Megasztár egykori döntőse a legendás Szécsi Pál legszebb számait gyűjti csokorba a Csili közönsége számára. Zenei kíséret: Trüffel Quartet.

Vastag Tamás és zenekara – Nőnapi koncert a Ferencvárosban

A Ferencvárosi Művelődési Központban Vastag Tamás ad fergeteges koncertet Nőnap alkalmából.

Nőnapi koncert a 100 Tagú Cigányzenekarral a Klauzál Házban

A Magyar Örökség-díjas világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszanak, ezúttal a budafoki Klauzál házban

Nőnapi Virágvásár Gödöllőn a Pálmaház Kertészetben

Igazi színpompás virág különlegességekkel várnak mindenkit sok szeretettel március 5-e és 8-a között a Gödöllői Királyi Kastély mellett található Pálmaház Kertészetben.

Nőnapi Bor és Csokoládé kóstolás a Bartókon

A Divino Bartókban fejest ugorhatunk a bean-to-bar csokoládék és különleges borok párosításának rejtelmeiben, valamint megismerhetjük sokoldalú ízvilágukat. Az est házigazdái: Szabó Gabriella, kávé- és csokoládéínyenc, és Kielmayer Kristian, borszakértő.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/bombaybudapest

Exit mobile version