Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ököllel verte és üvegdarabbal vagdosta, szurkálta fiát a kegyetlen apa, életmentő műtétre volt szükség

Üvöltözésre, dulakodásra lettek figyelmesek a szomszédok. Hívták a ráckevei rendőröket, akik egy családi veszekedés tanúi voltak. A kegyetlen apa ököllel verte, üvegszilánkokkal szurkálta 20 éves fiát, akit kórházba kellett vinni, mert a saját apja életveszélyes sérüléseket, légmellet okozott neki.

Dulakodás az éjszakában

Kiabálás és dulakodás hangjai verték fel a csendes kiskunlacházi utca nyugalmát szeptember 2-án éjjel. Egy közelben lakó hívta segítségül a rendőröket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokkos állapot

A címre érkező ráckevei járőrök egy sokkos állapotban lévő, több sebből vérző fiatalembert találtak a ház előtt, mentőt hívtak hozzá, miközben igyekeztek megnyugtatni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ököllel verte

A 20 éves sérültnek annyit sikerült elmondania, apja ugrott neki, ököllel verte és üvegdarabbal vagdosta, szurkálta. A mentők kórházba vitték, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, orrcsonttörése mellett az egyik szúrás miatt légmelle keletkezett.

Elfogták az apát

A járőrök közben a helyszínen elfogták a 46 éves apát, előállították, majd megtörtént kihallgatása. P. Balázs tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, érdemi vallomást nem, viszont minden gyanúsítás, lefoglalás, őrizetbe vétel ellen panaszt tett.

Íme a 46 éves apuka

Forrás: Rendőrség

Letartóztatták

Az őrizetbe vett férfi ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Balhé Ráckevén

Az elsők között számoltunk be itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon arról a ráckevei esetről, amikor egy népes család tagjai, hetvenen estek egymásnak. A két família egy drogügy miatt balhézott össze, több lövés is eldördült. Hárman súlyosan megsérültek, a Terrorelhárítási Központ emberei is a helyszínre vonultak, mert a rendőrök állítólag nem bírtak velük. Három mentőhelikopter landoltt Ráckevén, rengeteg kék vilogós autó ment a település felé az 51-es úton.

Problémás környék

A helyszínen az alpolgármester azt mondta, hogy amikor telefonon szóltak neki, hogy mi történt, azonnal a helyszínre sietett. Annyit mondott, tudomása szerint drogügylet áll a háttérben. A településen régóta problémát jelent a kábítószerfogyasztás, ami ellen már tett lépéseket az önkormányzat. Az alpolgármester azt is elmondta, hogy az egyik sérült, akit vasvillával szúrtak meg, komolyan megsebesült, őt Budapestre szállították.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version