Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Rendőrök szállták meg a budaörsi Auchan parkolóját

A budaörsi rendőrök az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire hívják fel az állampolgárok figyelmét.

Az ünnepek közeledtével a budaörsi rendőrök, az állampolgárok biztonságérzetének javítása érdekében, kiemelt figyelmet fordítanak a nagy tömeget vonzó helyekre. Az egyenruhások tájékoztatással segítik a lakosságot, a látható jelenlét mellett pedig civil ruhás nyomozók is figyelnek az emberek biztonságára. A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai együttműködnek a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, köztük a polgárőr szervezetekkel, a közterület-felügyelet, illetve a társ-rendvédelmi szervek dolgozóival.

A budaörsi rendőrök az alábbi tanácsokkal segítik az ünnepi készülődés zavartalanságát, a közelgő ünnepek meghittségét:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az ünnepi rohanások során sokan kevésbé foglalkoznak autójuk biztonságával és látható helyen hagyják értékeiket, pedig az elkövetőknek néhány pillanat is elég ahhoz, hogy az autóban hagyott mobiltelefont, táskát megszerezzék.

Amennyiben bűncselekményre utaló körülményt észlelnek, azonnal értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 112 központi segélyhívó számon – írják a rendőrök.

Exit mobile version