Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Séta a Dínókertben, kalandos erdő kicsiknek, Retro élmények nagyoknak, újévi jazz a MOMkultban – színes programajánló hétfőre

A Természettudományi Múzeum kertjében dínók közt sétálhatunk, benne erdei kalandokban lehet részünk. A Retro Élményközpont remek időutazás mindenkinek. A MOMkultban a Chameleon Jazz Band köszönti koncertjével az új esztendőt.

Séta a Dínókertben

Hogyan éltek? Mit ettek? Hogyan nézhettek ki? Aki szereti a dinókat, biztosan foglalkoztatják ezek a kérdések. Csisztu Péter és Peredy Zoltán szobrászművészek életnagyságú dinó-rekonstrukciói segítenek közelebb kerülni a kedvenc lényekhez.

A kiállítás a Természettudományi Múzeum kertjében tekinthető meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kalandos erdő a Természettudományi Múzeumban

Kalandos erdő kiállításunk nagyszerű élményt nyújt a gyerekeknek. Fedezd fel velünk az erdő titkait, találkozz a vaspondróval, hallgasd meg az éjszakai állatok énekét, és ugorj be a dagonyába! Várjuk sok szeretettel a legifjabb felfedezőket – hív minden kis lurkót a Természettudományi Múzeum.

Interaktív kiállítás

Újévi jazz koncert a MOMkultban

A Chameleon Jazz Band hagyományos újévi koncertje vadonatúj dalokkal, régi kedvencekkel és meglepetésekkel a MOM Kulturális Központ különleges akusztikájú Kupolatermében 2022. január 3-án, hétfőn, este 7 órakor!

Szórakoztató élmények egy letűnt időből

Retro Élményközpont Budapest szívében

Budapest legszórakoztatóbb Élményközpontja, ahol kipróbáhatjuk, milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, megnézhetjük, mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, hallgathatunk korabeli vicceket vagy kabarékat telefonfülkékben, készíthetünk retró emléklapot saját fotóval… És ez csak néhány a rengeteg interaktív élmény közül.

Dínók közt sétálhatunk a Természettudományi Múzeum Kertjében

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ mttmuzeum

Exit mobile version