Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Súlyos baleset az M7-esen, lezárták az autópályát, mentőhelikopter a helyszínen

Súlyos baleset történt az M7-es autópályán. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Csömörnél pedig kiégett egy kisteherautó.

Két autó ütközött

Összeütközött két gépkocsi az M7-es autópálya 45-ös kilométerszelvényénél, Velence térségében, a Székesfehérvár felé vezető irányban. Egy férfit újra kellett éleszteni.

Mentőhelikopter a helyszínen

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ezért lezárták a sztráda érintett útszakaszán. Kerülni Velence település érintésével lehet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

EZ IS ÉRDEKELHET! “Mivel nem volt sebész, mentőt hívtak” – koronavírusosnak hitték, pár óra múlva vakbélgyulladás miatt halt meg a 26 éves Ricsi

Csömörön is baleset történt

Két kisteherautó és két személyautó ütközött össze Csömör térségében, a Major út és az M0-s autóút csömöri lehajtója közötti útszakaszon.

Kiégett a jármű

A karambol következtében az egyik kisteherautó teljesen kiégett, tüzét a fővárosi hivatásos tűzoltók két habosított vízsugárral oltották el. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Az M4-esen torlódás van

Az M4-es autóúton, Szolnok felé a 25-ös km-nél, az M0-s autóúti csomópont közelében, korábban baleset történt. A helyszínelést befejezték, a torlódás azonban még jelentős.

EZ IS ÉRDEKELHET! Fél nap alatt 2 embert gázolt el a vonat, több vonalon késések vannak

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M7-ről – Forrás: Facebook/ M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24, belső kép forrás: Facebook/Balesetinfo/Károlyi Zoltán, Széplaki Zoltán

Exit mobile version