Két járókelőt is elgázolt a vonat pénteken az agglomerációban. A reggeli órákban Rákosrendezőnél történt baleset, később pedig Diósdnál gázolt egy szerelvény.

Gázolt a vonat

A Székesfehérvárról Kőbánya-Kispestre tartó G43-as vonat Nagytétény-Diósd és Háros állomás között egy jól működő, tilos jelzést mutató vasúti átjárónál elgázol egy embert. A baleset péntek délelőtt történt.

Késések vannak

A helyszínelés ideje alatt a vonatok azon a szakaszon csak az egyik vágányon közlekednek. A MÁV azt írja, hogy az utasoknak hosszabb menetidővel kell számolniuk.

EZ IS ÉRDEKELHET! A szemed se rebbenjen! Ma Szolnokról indul a Nyugatiból induló intercity Nyíregyházára

Rákosrendezőnél is baleset történt

Péntek reggel az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó S72-es jelzésű, 2039-es számú vonat Rákosrendezőnél elgázolt egy embert.

A katasztrófavédelem segített

A személyvonat utasait a katasztrófavédelem segítségével leszállították az utasokat. A helyszínelés ideje alatt az érintett vonalon szintén késések vannak.

EZ IS ÉRDEKELHET! 1322 fertőzöttet azonosítottak, a virológus szerint komolyabb intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy elkerüljük a katasztrófát

Bicskénél műszaki hiba van

A bicskei állomáson meghibásodott a biztosítóberendezés, a vonatközlekedés lelassul. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon utazók 20-30 perccel hosszabb menetidővel számoljanak.

Tragédia Budatétényben

Nemrég írtunk arról, hogy Budatétényben egy 14 éves lányt gázolt halálra a vonat. Valószínűleg fülhallgatóval közlekedett az utcán és nem hallotta, hogy érkezik egy szerelvény. A baleset részleteiről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Kiemelt kép: illusztráció