Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Szerezz új szakmát, tanulj online WordPress weboldalkészítést

A weboldalkészítés még sosem volt olyan egyszerű, mint a WordPress-szel. A digitális világnak, a szinte kötelező digitális jelenlétnek köszönhetően a vállalkozásoknak weboldalakra van szüksége a piacon való megmaradás érdekében, ehhez jó platformot szolgáltat a WordPress tartalomkezelő rendszer.  

Az online WordPress weboldalkészítő tanfolyam révén rendkívül keresett új szakmát szerezhetsz, ráadásul mindezt online, a saját időbeosztásodnak, tempódnak megfelelően elsajátítva. 

Az online tanfolyamoké a jövő 

A pandémia okán a munka terén kialakult változások, a home office térhódítása mindinkább felértékelte azokat a szakmákat, amelyek távolról is végezhetők, így megnőtt a kereslet az új, piacképes karrierlehetőséggel kecsegtető online képzések iránt. A DevAkadémia online WordPress tanfolyamán a saját tempódban és időbeosztásodnak megfelelően sajátíthatod el a weblapkészítés alapjait.

A felnőttképzést érintő változások már nemcsak a nyelvtanulást teszik online elérhetővé, hanem számos hivatás esetén a szakképesítések megszerzését is, így mind többeknek nyújtanak lehetőséget a karrierváltásra.

Kik számára kínálnak előnyöket az online tanfolyamok? Azoknak, 

Az online oktatóanyagokat korlátlanul visszanézheted, ahányszor és amikor csak akarod. 

WordPress weboldalkészítés online

Az internetes megjelenés ma már szinte minden cég számára kötelező, amennyiben nem akar lemaradni a versenytársak mögött. Ehhez profin elkészített weboldalra, webshopra van szükség, amihez tökéletes alapot ad az egyik legkedveltebb tartalomkezelő rendszer (CMS – content management system), a WordPress. Gyors és hatékony, egyedi igényekre szabható weboldalkészítésre biztosít lehetőséget kódolási tudás nélkül. 

Az online WordPress tanfolyam elvégzésével olyan stabil és piacképes tudás birtokában leszel, hogy képessé válsz akár a saját, akár mások weboldalainak elkészítésére, így akár szakmaváltáson is elgondolkozhatsz. A WordPress nagy előnye, hogy programozói ismeretek nélkül ad lehetőséget weboldal, webáruház megvalósítására. 

A tanfolyamot rugalmasan, kezdő szintről is akár 7 hét alatt végezheted el a saját időbeosztásod szerint. 

Miért a WordPress?

A WP nagy előnye, hogy könnyen megtanulható, egyszerűen használható és kezelhető, valamint a rengeteg sablon és bővítmény révén teljesen egyedire szabható honlap elkészítését biztosítja anélkül, hogy a programozáshoz, kódoláshoz értened kellene. 

Ráadásul a rendszer megfelel az alapvető SEO irányelveknek, így a WordPress weboldalak, némi tartalom hozzáadásával egyszerűen Google-baráttá szabhatók.

Az online WordPress tanfolyamon a helyed, ha gyorsan, adaptívan megszerezhető, értékes és eladható tudásra vágysz tantermi kereteken kívül. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!

Exit mobile version