A weboldalkészítés még sosem volt olyan egyszerű, mint a WordPress-szel. A digitális világnak, a szinte kötelező digitális jelenlétnek köszönhetően a vállalkozásoknak weboldalakra van szüksége a piacon való megmaradás érdekében, ehhez jó platformot szolgáltat a WordPress tartalomkezelő rendszer.  

Az online WordPress weboldalkészítő tanfolyam révén rendkívül keresett új szakmát szerezhetsz, ráadásul mindezt online, a saját időbeosztásodnak, tempódnak megfelelően elsajátítva. 

Az online tanfolyamoké a jövő 

A pandémia okán a munka terén kialakult változások, a home office térhódítása mindinkább felértékelte azokat a szakmákat, amelyek távolról is végezhetők, így megnőtt a kereslet az új, piacképes karrierlehetőséggel kecsegtető online képzések iránt. A DevAkadémia online WordPress tanfolyamán a saját tempódban és időbeosztásodnak megfelelően sajátíthatod el a weblapkészítés alapjait.

A felnőttképzést érintő változások már nemcsak a nyelvtanulást teszik online elérhetővé, hanem számos hivatás esetén a szakképesítések megszerzését is, így mind többeknek nyújtanak lehetőséget a karrierváltásra.

Kik számára kínálnak előnyöket az online tanfolyamok? Azoknak, 

  • akik maguk szeretik beosztani az idejüket,
  • akiknek nincs idejük normál tantermi képzésre,
  • akik saját tempójukban haladnának, akár gyorsabban, mint az a normál képzésben lehetséges.

Az online oktatóanyagokat korlátlanul visszanézheted, ahányszor és amikor csak akarod. 

WordPress weboldalkészítés online

Az internetes megjelenés ma már szinte minden cég számára kötelező, amennyiben nem akar lemaradni a versenytársak mögött. Ehhez profin elkészített weboldalra, webshopra van szükség, amihez tökéletes alapot ad az egyik legkedveltebb tartalomkezelő rendszer (CMS – content management system), a WordPress. Gyors és hatékony, egyedi igényekre szabható weboldalkészítésre biztosít lehetőséget kódolási tudás nélkül. 

Az online WordPress tanfolyam elvégzésével olyan stabil és piacképes tudás birtokában leszel, hogy képessé válsz akár a saját, akár mások weboldalainak elkészítésére, így akár szakmaváltáson is elgondolkozhatsz. A WordPress nagy előnye, hogy programozói ismeretek nélkül ad lehetőséget weboldal, webáruház megvalósítására. 

A tanfolyamot rugalmasan, kezdő szintről is akár 7 hét alatt végezheted el a saját időbeosztásod szerint. 

Miért a WordPress?

A WP nagy előnye, hogy könnyen megtanulható, egyszerűen használható és kezelhető, valamint a rengeteg sablon és bővítmény révén teljesen egyedire szabható honlap elkészítését biztosítja anélkül, hogy a programozáshoz, kódoláshoz értened kellene. 

Ráadásul a rendszer megfelel az alapvető SEO irányelveknek, így a WordPress weboldalak, némi tartalom hozzáadásával egyszerűen Google-baráttá szabhatók.

Az online WordPress tanfolyamon a helyed, ha gyorsan, adaptívan megszerezhető, értékes és eladható tudásra vágysz tantermi kereteken kívül. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!