Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Szinte lehetetlen megközelíteni Budakeszit: Budaörs felől baleset miatt teljes útzár van, Budapest felől pedig napok óta csőtörés miatt csak egy sávon lehet autózni

Teljes útzár van Budakeszi és Budaörs között, miután szerda dél körül frontálisan karambolózott két autó. A Budapest felől közlekedők pedig a Budakeszi út egy szakaszán csak egy sávon tudnak autózni, miután múlt pénteken csőtörés történt és az útburkolatot azóta sem javították meg.

Frontális karambol

Frontálisan ütközött össze két személyautó a Pest megyei Budakeszin, a Fő utca és a Budaörsi út találkozásánál. A fővárosi hivatásos és a budakeszi önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen megkezdték három embert kiemelését a járművekből. A helyszínelés idejére az érintett szakaszt lezárták.

Helyszíni felvétel

Forrás: Budakeszi Hírmondó

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

3-an sérültek meg

A Budakeszi Hírmondó információja szerint a balesetnek 3 sérültje van, a forgalomirányításban segítséget nyújt a Budakeszi Városi Polgárőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csőtörés a Budakeszi úton

Múlt pénteken csőtörés történt a Budakeszi út fővárosi szakaszán, Budakeszi út 73. számnál, emiatt egy szakaszán csak félpályán lehet közlekedni. Azóta sem oldódott meg a közlekedési káosz, az arra autózók beszámolója szerint a menetidő jelentősen megnőtt.

Forrás: Facebook/Fővárosi Vízművek

Október 3-ig tart a felújítás

A Fővárosi Vízművek Facebook oldalán azt írja, hogy a vízcsövet megjavították, azonban „az útburkolat teljes helyreállítása több napot vesz igénybe, a megszokott forgalmi rend szerint várhatóan csak október 3-án, hétfőtől közlekedhetnek ismét a Budakeszi úton.

Alámosta a víz az út másik oldalát

„A munkagödör betemetése és aszfaltozása ugyan már a hét közepére elkészül, de a csősérülés következtében kifolyt víz alámosta és megrongálta az út másik oldalát is. Ennek javítását az erre közlekedők minél kisebb mértékű zavarása érekében hétvégére ütemeztük. A burkolat teljes helyreállításáig a forgalom továbbra is jelzőlámpás irányítás mellett halad a korábbi munkaterületnél” – áll a közleményükben.

Türelmet kérnek

„Kérjük, hogy a Budakeszi úton közlekedők sávszűkítés és sebességkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel számoljanak és fokozott óvatossággal közelítsék meg ezt az útszakaszt. Mindenkinek köszönjük a türelmét és megértését!

Bárány a főúton

Közben az egyik budakeszi lakossági csoportban egy autózó felvételt készített egy kóborló bárányról. Az nem derült ki a bejegyzésből, hogy pontosan mikor készült a felvétel, egy biztos, mostanság nincsenek könnyű helyzetben a Budakeszin autózók.

A Shell kút környékén szaladgált a bárány

Forrás: Facebook

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Budakeszi Hírmondó

Exit mobile version