Teljes útzár van Budakeszi és Budaörs között, miután szerda dél körül frontálisan karambolózott két autó. A Budapest felől közlekedők pedig a Budakeszi út egy szakaszán csak egy sávon tudnak autózni, miután múlt pénteken csőtörés történt és az útburkolatot azóta sem javították meg.

Frontális karambol

Frontálisan ütközött össze két személyautó a Pest megyei Budakeszin, a Fő utca és a Budaörsi út találkozásánál. A fővárosi hivatásos és a budakeszi önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen megkezdték három embert kiemelését a járművekből. A helyszínelés idejére az érintett szakaszt lezárták.

Helyszíni felvétel

Forrás: Budakeszi Hírmondó

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

3-an sérültek meg

A Budakeszi Hírmondó információja szerint a balesetnek 3 sérültje van, a forgalomirányításban segítséget nyújt a Budakeszi Városi Polgárőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csőtörés a Budakeszi úton

Múlt pénteken csőtörés történt a Budakeszi út fővárosi szakaszán, Budakeszi út 73. számnál, emiatt egy szakaszán csak félpályán lehet közlekedni. Azóta sem oldódott meg a közlekedési káosz, az arra autózók beszámolója szerint a menetidő jelentősen megnőtt.

Forrás: Facebook/Fővárosi Vízművek

Október 3-ig tart a felújítás

A Fővárosi Vízművek Facebook oldalán azt írja, hogy a vízcsövet megjavították, azonban „az útburkolat teljes helyreállítása több napot vesz igénybe, a megszokott forgalmi rend szerint várhatóan csak október 3-án, hétfőtől közlekedhetnek ismét a Budakeszi úton.

Alámosta a víz az út másik oldalát

„A munkagödör betemetése és aszfaltozása ugyan már a hét közepére elkészül, de a csősérülés következtében kifolyt víz alámosta és megrongálta az út másik oldalát is. Ennek javítását az erre közlekedők minél kisebb mértékű zavarása érekében hétvégére ütemeztük. A burkolat teljes helyreállításáig a forgalom továbbra is jelzőlámpás irányítás mellett halad a korábbi munkaterületnél” – áll a közleményükben.

Türelmet kérnek

„Kérjük, hogy a Budakeszi úton közlekedők sávszűkítés és sebességkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel számoljanak és fokozott óvatossággal közelítsék meg ezt az útszakaszt. Mindenkinek köszönjük a türelmét és megértését!

Bárány a főúton

Közben az egyik budakeszi lakossági csoportban egy autózó felvételt készített egy kóborló bárányról. Az nem derült ki a bejegyzésből, hogy pontosan mikor készült a felvétel, egy biztos, mostanság nincsenek könnyű helyzetben a Budakeszin autózók.

A Shell kút környékén szaladgált a bárány

Forrás: Facebook

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Budakeszi Hírmondó