Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Szörnyű tragédia Ausztriában: három magyar vesztette életét, miután autójuk a havas úton frontálisan ütközött egy busszal

Egyelőre meg nem erősített információink szerint három magyar vesztette életét, egy ember pedig súlyosan megsérült szombat reggel egy salzburgi autóbalesetben, ahol egy személygépkocsi egy busszal ütközött össze.

Ketten haltak meg a helyszínen

A baleset nem sokkal reggel 8 óra előtt történt. Az oldalirányú ütközés következtében, az áldozatok beszorultak és a helyszínén életüket veszítették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három mentőhelikopter érkezett

A balesetben az utasok nélkül közlekedő busz vezetője is súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre nagy létszámú mentőegység, köztük három mentőhelikopter, egy tiroli mentőautó és négy mentőautó is érkezett – közölte a Vöröskereszt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kórházban a sérültek

A súlyosan sérült buszsofőrt kórházba szállították, ahol most is ápolják.

Magyarok jártak szerencsétlenül

A Vöröskereszt egyik munkatársa megerősítette, hogy az áldozatok nem osztrákok voltak. Ugyan ők nem tudtak további részletekkel szolgálni, ám a Blikk úgy tudja, hogy az elhunytak magyarok voltak.

Megrázó fotók

A balesetről képeket közölt a Twitter-oldalán az osztrák SN aktuell. A megrázó fotókat itt lehet megtekinteni.

Egy 25 éves magyar vezette az autót

A Salzburg Nachrichten tudósítása sajnos megerősítette az értesüléseket. A beszámoló szerint egy 25 éves magyar férfi által vezette azt a személygépkocsit, amely egy autóbusszal ütközött Leogang és Hochfilzen között.

Frontális ütközés

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a magyar a behavazott úton elvesztette uralmát járműve felett, és frontálisan ütközött a szembejövő busszal. Ő és 29, illetve 36 éves utasa beszorult a járművükbe.

A sofőr a kórházban halt meg

A két utas a helyszínen életét vesztette, a sofőr a salzburgi baleseti kórházban belehalt sérüléseibe. A magyarok egy fekete színű Volkswagenben utaztak.

További hírekre várva

Amint friss információk érkeznek a tragédiáról, megosztjuk majd olvasóinkkal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version