400 ezer forintnyi árut nyúlt le az Aldiból egy kiskunhalasi nő. A lopásokból élő, 42 éves asszony, később besurrant egy helyi családhoz is, de egy álmából felébredő kislány alaposan megszivatta. A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás kísérlete, magánlaksértés és többrendbeli lopás miatt állítja bíróság elé a nőt.

Lopásból élt

A 42 éves nőnek nem volt foglalkozása, munkahelye és rendszeres jövedelme, ezért lopásokból élt. Tavaly év elején rendszeresen nyúlt le különböző üzletekből márkás italokat.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Az Aldiból lopott

Egy alkalommal pedig a több mint 400 ezer forint értékben alkohollal, húsáruval és csokoládéval megpakolt bevásárlókocsival sétált ki a fotocellás bejárati ajtón keresztül, amikor vevő érkezése miatt kinyílt az ajtó.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Éjjel is lopott

A nő éjjelente sem pihent: környékbeli tanyákat fosztogatott, később pedig elpasszolta az ellopott kakasokat. Egy tavaly szeptemberi éjjel besurrant egy alvó családhoz, de nagyon rosszul választott.

Felébredt a gyerek

Az alvó kislány ugyanis felébredt a zajra, amikor a szobájában kutakodott. A gyerek nemcsak felébredt, és kérdőre vonta, de vissza is vette a meglepett tolvajtól az asztaláról lenyúlt pénzét.

Fegyházat kértek rá

A hangoskodásra felébredt a másik szobában alvó szülő is, és a gyerekkel együtt kizavarták a hívatlan éjjeli látogatót. Az ügyész elmondta hogy a 42 éves nő beismerte az áruházi lopást, és a kifosztást is. Az ügyészség három év fegyházbüntetést kért az összesen kilenc bűncselekménnyel vádolt nőre.

A Lidl-ből loptak

A napokban írtunk arról, hogy a gyermekeiket is bevetette a tolvajbanda, akik százezer forintnyi áruval slisszolt ki a solti Lidl-ből. A Lidl videóján látszik, hogy a banda jól szervezett, pontosan tudták mit akarnak, csak hülyék voltak, nem gondoltak bele, hogy a Lidl minden négyzetméterét kamerákkal figyelik, úgyhogy most sok év börtönre számíthatnak. A balhéről készült videót a cikkünk alján éred el.   A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Aldi áruház – Forrás: budapestkornyeke.hu