Eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze 2019. október 9-én 6 óra 40 perc körül Budapest XV. kerületében az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Tóth István utca magasságában.

A baleset következtében az egyik autó kőfalnak ütközött, a balesetben részes gépkocsik forgalmi akadályt képeznek. Az elsődleges információk alapján a balesetben senki nem sérült meg, viszont közlekedési problémát okoznak.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es autópálya felé lelassult a haladás Szigetszentmiklós és Dunaharaszti között. Az időveszteség 10-15 perc.Az M5-ös autópálya irányába Nagytéténynél lassú a haladás ott 20 perces az időveszteség.

Az erős reggeli forgalom, miatt lassabb az előrejutás: az M1-es autópályán a Tatabánya és Biatorbágy közötti terelt szakaszon, a főváros felé, az M3-as autópályán Gödöllő és a bevezető szakasz között.

Nagy a forgalom még a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál, a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharasztinál, és a Csepel-sziget útjain.

Kiemelt kép: illusztráció