A körvonalas betűk szórakoztatóak, tetszetősek, a körvonalak karaktert kölcsönöznek a betűknek, kiemelik azok formáját, könnyen olvashatóvá és érthetővé teszik az így leírt szavakat. 

Körvonalakat különböző színű és vastagságú tollakkal rajzolhatsz, de bemutatunk egy olyan lehetőséget, amelynél csak egyetlen tollra lesz szükséged, mégpedig egy kontúros metál filcre. Körvonalat nemcsak betűkhöz, hanem rajzokhoz is adhatsz, díszíthetsz vele feliratokat, naplót, táblákat, fali díszeket, bármit. 

Mire használható a kontúrfilctoll?

Az írószerek, azon belül is a filctollak nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek kedvencei is. A Mesés cuccok filctollkínálatában mindent megtalálsz, amire az iskolában, kreatív munkádhoz, hobbidhoz szükséged lesz.

Napjainkban népszerűek a bullet journal-ok, naplók, scrapbook-ok, ezek díszítésére is használhatod a kontúrfilctollakat.

Üdvözlőkártyák főbb feliratait is készítheted kontúrfilccel, hogy kiemeld vele a fontosabb részleteket.

Amennyiben szereted a kalligráfiát, a szépírást, bizonyára próbáltál már különféle betűtípusokkal, különböző stílusokban írni. A kontúrfilc erre is remek lehetőség. Egy mozdulattal, könnyedén elkészíthetsz bármilyen mutatós feliratot, nem kell utólag körvonalazni a betűket.

A graffiti a füzetekben is hódít

A graffiti megítélése nem egyértelmű, sokan mint művészeti ágra hivatkoznak rá, mások azonban elítélik, rongálásnak tartják. Ebben is, abban is van igazság. Sokan azonban művészi szinten művelik, rengeteg munkaórát tesznek bele komoly tervezéssel a végső, helyszínen történő kivitelezéshez. 

A betűkontúrozás segítségével mindenkiből lehet graffitiművész, legalábbis papíron, kicsiben. A metál kontúrfilctollakkal igazi graffitihatású feliratok készíthetők, amelyekkel füzeteket, képeket, dekorációs tárgyakat díszíthetsz.

A filctollak mindenki kedvencei

Már az egészen kicsi gyerekek is megbabonázva nézik a sokféle színű, vastagságú, különböző effektekkel felruházott filctollakat, amelyek egyszerű és szórakoztató használatot tesznek lehetővé, valódi varázslatra képesek a papíron. 

Az írószerboltok, webshopok filctollkínálata rendkívül széles, az otthon, óvodában, iskolában használható filctollaktól az alkoholos és lakkfilcken át a textilfilcekig, különleges filcekig, mindenféle tollat megtalálni. A szivárvány minden színében megvásárolható egyszerű, de mégis különleges írószerek kicsik és nagyok kedvencei. 

A filctollak nagy előnye, hogy a különböző kézműves technikákkal jól kombinálhatóak, így számtalan lehetőséget rejtenek magukban. A tűhegyű filceket kontúrozáshoz is használhatjuk, más típusú színes filctollakkal kombinálva. 

Fontos, hogy a filctollakat, így a kontúros metál filctollakat a megfelelő papíron, felületen használd. Adj teret a kreativitásodnak, engedd szabadjára a benned rejlő művészt, alkoss valami igazán egyedit az idei év nagy szenzációja segítségével, metál kontúros filctollakkal!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.