Az M0-áson másfél, az M3-ason egy órával tovább tart a közlekedés hétfő reggel. Szinte mindenhol baleset van

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, Nagytétény térségében, az M5-ös autópálya felé a 13-as km-nél egy személyautó védőkorlátnak ütközött, a külső sávot lezárták, az erős forgalom miatt már az az M7-es autópálya csomópontjától torlódik a forgalom, több mint másfél órás menetidő növekedéssel kell számolni. Nehézkes a felhajtás az M6-os autópályáról, valamint a 6-os főútról is az M0-sra, az M5-ös felé.


Az ellenkező oldalon, az M1-es felé is lelassult a haladás, telített sávokra kell készülni az 5-ös főúti csomóponttól. Ott 30-35 perc a menetidő-többlet.

Az M3-as autópályán a főváros irányába Bag térségében a 40-es km-nél a korábbi baleset helyszínén megszűnt a sávzárás. A reggeli erős forgalom miatt kialakult közel 10 km-es torlódás továbbra is tart, és több mint egy óra az átjutási idő. Kerülni a pályával párhuzamos 3-as főúton lehet, aki teheti, Hatvannál az 55-ös km-nél térhet le a pályáról, majd visszatérni, Bagnál a 39-es km-nél lehet.

Az erős forgalom miatt a 3-as főút ezen szakaszán is óriási a torlódás!

Baleset történt az M5-ös autópályán, Inárcs térségében négy személyautó ütközött össze. A főváros felé vezető oldalon a 34-es km-nél a belső sávot elkerítették a forgalom elől. 4 km-es a kialakult torlódás! Kerülni az 5-ös főút felé lehet, Újhartyánnál a 44-es km-nél letérve a pályáról. Visszatérni a pályára Ócsánál lehet.

Kiemelt kép: illusztráció