A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 25 éves biatorbágyi nő haladt személygépkocsijával Sóskút irányából Biatorbágy felé, amikor annak külterületén, eddig pontosan nem ismert okból a gépkocsival az úttestről lesodródott.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

A jármű ezután többször átfordult, majd tetejére érkezve egy patakmederben állt meg.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Közvetlenül a balesetet követően haladt arra egy darus autó, amelynek sofőrje azonnal megkezdte a balesetet szenvedett jármű kiemelését a mederből, majd a helyszínen jelenlévő más civilekkel kiemelték a sérült, eszméletlen nőt az autóból.

A nő ellátását az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai megkezdték, majd a sérültet kórházba vitték. Az autónak a vezetőn kívül más utasa nem volt.

Kiemelt kép: Az útról lesodródott, összetört személygépkocsi Biatorbágynál – Fotó: MTI