Halálra szurkálta élettársát egy férfi vasárnap este Borsodban. Az áldozat gyermekei sírva hívták fel rokonukat, hogy édesanyjukkal mi történt. A félárván maradt gyermekek sorsa egyelőre bizonytalan. A napokban szintén Borsodban, olyan súlyosan bántalmazta párját egy férfi, hogy a nő belehalt sérüléseibe.

Riasztották a rendőröket

Vasárnap késő este, 11 óra körül, érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi megszurkálta élettársát. A Sajószentpéterre, a helyszínre kiérkező rendőrök egy életveszélyesen megsérült nőt találtak, akinek egész teste szét volt szurkálva – írja a Kékvillogó.hu

Elfogták az elkövetőt

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de az áldozat a helyszínen meghalt. Az elkövetéssel gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a testvér

„Az öcsém leszúrta a feleségét” – mondta hétfőn délelőtt a baon.hu-nak, Sajószentpéteren annak a férfinak a testvére, akit a rendőrség a gyilkosság elkövetésével gyanúsít.

Féltékenységből ölt

A feltételezett gyilkos férfi testvére elmondta, hogy nagyon megtörte őket az eset. „Féltékenységből ölhetett, mert az elhunyt felesége Hollandiába dolgozott és több megcsalásra utaló jelet is tapasztalt az élettársa”.

Két gyerek maradt

A tettes testvére arról is beszélt, hogy teljesen tönkre megy az életük, mert két kisgyermek maradt hátra, akiknek a sorsa egyelőre kérdéses.  „Semmit nem sejtettünk, este csak a televíziót néztük, amikor a csörgött a telefonunk és az öcsém lányai hívtak, hogy mi történt az anyjukkal.

Sírtak a gyerekek

Azt is elmondta, hogy semmilyen előzménye nem volt annak, hogy a testvére ilyen brutális tettre készül. „Itt lakunk egy udvarban, így átjöttünk és a gyerekek sírva fogadtak, mi hívtuk a mentőket egyből majd később a rendőrök is megérkeztek” – mondta. Arra is kitért, hogy a gyermekeket nagyon megviselte az eset, mert egyelőre azt sem tudja, hogy mi lesz a sorsuk.

Gyilkosság Nagycsécsen

December 6-án, Nagycsécsen, egy férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az belehalt a sérülésébe. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, A nagycsécsi férfi vagyoni viszonyai és életkörülményei rendezetlenek voltak, 2010 óta élt élettársi kapcsolatban a későbbi áldozatával.

A nő tartotta el

A férfinek nem volt saját ingatlana, ezért az asszony házában éltek. Jövedelme sem volt, a nő tartotta el.  Az asszony szerdán, az éjszakai órákban érkezett haza munkából, majd a felébredő férfi kiabálni kezdett vele és kérdőre vonta őt egy aznap kapott idézés kapcsán.

Ütötte-verte a nőt

A nő válaszát a férfi nem hitte el, ezért mintegy fél órán át ütötte-verte. Majd az asszony kért egy pohár vizet. Ezután a férfi és a nő lefeküdtek, ám hajnalban a férfi észlelte, hogy a mellette fekvő nő nem lélegzik. 

Újra lefeküdt a holttest mellé

Igaz, hogy úgy látta, hogy a nő meghalt, ennek ellenére azonban újra visszafeküdt aludni. Másnap a megszokott napi rutin szerint végezte dolgát, délután pedig ismét lefeküdt a sértett holtteste mellé.

Elfogták a rendőrök

A férfit a délutáni órákban fogták el a rendőrök, miután üzenetváltások és telefonhívások alapján több ismerős is attól tartott, hogy a nővel valami történhetett. Vasárnap a Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció