Az M0-s autóút déli szakaszán munkavégzés miatt, az M5-ös autópályán baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás péntek délután – közölte az Útinform a honlapján.

10 kilométeres torlódás

Azt írták: az M0-s autóút déli szakaszán, az M4-es csatlakozásánál, az M1-es autópálya felé munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A munkaterület mögött már csaknem 10 kilométeres a torlódás, jelentős, legalább egy órás menetidőtöbblettel érdemes számolni. A torlódás miatt a 31-es főútról is nehézkes a felhajtás az M0-sra.

FRISS!

Élete végéig rácsok mögött marad a taxisra támadó elkövető, a sofőr csak a szerencsének köszönheti az életét

Inkább másik útvonalat válassz

Az Útinform megjegyezte: aki teheti, illetve a helyismerettel rendelkezők a péceli kijárat és az M4-es autóút között, Ecseren keresztül tudnak kerülni. Az ellenkező oldalon Gyálnál hasonló munkát végeznek, ott az M3-as autópálya felé a 34-es és a 36-os kilométer között kerítették el szintén a külső sávot.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Újabb balhé M. Richárd körül – Most ezért jelentette fel a rendőrség

Az M5-ösön is áll a kocsisor

Az M5-ös autópályán, az Inárcs térségében lévő terelésnél, a 39-es kilométernél két kamion balesete miatt alakult ki Röszke irányába 5-6 kilométeres torlódás. A főváros irányába tartó oldalon 3-4 kilométeres a feltorlódott kocsisor hossza.

Két kamion ütközött

Összeütközött két kamion az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, Kakucs térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az érintett útszakaszon sávelhúzás van, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Reggel is volt baleset az M0-áson

Szigetszentmiklós térségében, az M5-ös felé vezető oldalon lassítja a forgalmat a baleset.Egymásba futott egy kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M0-s autóút déli szektorában, Szigetszentmiklós térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A karambolban érintett járművek egy forgalmi sávot elfoglalnak, írták a kora reggeli órákban a katasztófavédelem oldalán.

Kiemelt kép: Illusztráció, M5 autópálya