Ez történik most az M0-án

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-híd után, a nagytétényi kijáratnál, a 12-es km-nél, a leálló sávban egy műszaki hibás autó vesztegel.

Torlódás Halászteleknél

Szintén az M0-s autóúton, a Ráckevei Duna-hídon a burkolatot javítják. A 20-as km közelében az M5-ös autópálya felé a külső sávot lezárták. Már torlódik a forgalom, 10-15 perc a menetidő-többlet. Az ellenkező oldalon, Halásztelek térségében is lelassul az előrejutás.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

M3

Lassabb a haladás az M3-as autópályán a főváros felé az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont felé, valamint a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé. 

Baleset a ferihegyin

Baleset történt a korábban a fővárosban Ferihegyi Repülőtérre vezető úton befelé, a Ferihegy vasútállomás közelében. A korlátozás miatt az M4-es autóúton is torlódik a forgalom.

M5

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében sövényvágó géplánc dolgozik napközben. Reggel Röszke felé, délelőtt, illetve kora délután a Budapest felé tartó oldalon a belső sávot helyenként zárva tartják a 67-es és a 74-es km között. 

M70

Az M70-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 14-es km-nél lévő Csörnyeföldi pihenőhelyet helyszínelés miatt lezárták. A főpályán sávzárásra készüljenek.

Takarítás a városban

Folytatja közbiztonsági és köztisztasági akcióját a Budapesti Közlekedési Központ, hogy szoros együttműködésben a partnereivel megtisztítsa, és így szebbé, rendezettebbé, élhetőbbé tegye a főváros forgalmas köztereit.

Élhetőbb Budapest

Kedvező fogadtatása és szemmel látható eredménye volt márciusban az Örs vezér tere rendbetételének, de a Széll Kálmán tér összehangolt, illetve rendszeres takarításának és rendészeti ellenőrzésének köszönhetően Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja is élhetőbb lett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: BKK