Sokkolta a hazai celebvilágot egy 56 éves, milliárdos galériatulajdonos halála. G. Zoltán holttestét néhány napja találták meg a Dunában. A feltevések szerint a férfi öngyilkos lett, barátai és ismerősei azonban nem tudják elhinni, ami történt. Elképzelhető, hogy a tehetős vállalkozónak üzleti problémái lehettek, azt viszont nehezen hiszik, hogy önszántából a folyóba vetette volna magát.

Vízben sodródó holttestet találtak

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy vízben sodródó holttestet találtak a vízirendőrök pénteken Budapesten, a Kopaszi-gátnál. A police.hu-ra feltöltött adatok szerint még nem tudták kétséget kizáróan megállapítani az elhunyt férfi személyazonosságát, de az eddigi adatok alapján feltételezhető, hogy annak a férfinak a holtteste került elő, aki múlt kedden ugrott a Dunába a Margit hídról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonosították

A BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Időközben sikerült azonosítani a holttestet, és kiderült: a fővárosi éjszakai élet egyik közkedvelt alakja volt az elhunyt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Közleményben erősítették meg

„Augusztus 4-én, 9 óra 50 perckor a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna 1643.5 folyamkilométerénél egy mederközépen sodródó férfi holttestet észleltek, akit a 9. kerületben lévő Kopaszi-gátnál tudtak partra emelni. A helyszíni és halottszemle során kétséget kizáróan nem lehetett megállapítani a személyazonosságát, azonban az eddig beszerzett adatok alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével” – állt a közleményben.

Nem értik, mi történt

Az 56 éves férfi tragédiája előtt értetlenül állnak az ismerősök. G. Zoltán képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

Luxus élet

Követői láthatták: luxus élete volt. Luxuskocsik, hajók, VIP-bulik, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok. A férfi korábban a Balatonnál az édesanyjával élt együtt, később felköltözött Budapestre. Lakásának értéke a Blikk becslése szerint 110 millió forint körül lehet, az ország egyik legdrágább utcájában, a Bazilika közvetlen közelében található.

Rengeteg idő az éjszakai életben

A lap megtudta: Zoltán a várnegyedben működtetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott. Rengeteg időt töltött a klubokban, az éjszakai életben, sokat tudhatott bűnözőkről is, de kizártnak tartják, hogy bárki haragudott volna rá, hiszen mindenki szerette.

Belül valami nyomaszthatta

„Egy valódi milliárdosként mutatkozott. Kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta” – fogalmazott az egyik, névtelenséget kérő ismerőse.

Nagypályás ember volt

„Teljesen sokkolt a halálhíre, értetlenül állok előtte. Igazi nagypályás embernek számított, az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt. Nagyon stabil úriember benyomását keltette, depresszió jelét sosem mutatta mondta a Blikknek Rácz Jenő sztárséf.

„Sportot űzött a csajozásból”

Vasvári Vivien volt férje, Szegedi Ferenc is nagyon kedvelte a Zoltánt, akivel néhány hete találkoztak utoljára egy nagyszabású esküvőn, ahova mindketten vendégként érkeztek. „Minden este ott volt valamelyik ismert szórakozóhelyen. Különösképpen nem fogyasztott alkoholt, de sportot űzött a csajozásból. Látszólag rendkívüli jómódban élt, több luxusautót is fenntartott. Minden nap járt edzőterembe is, odafigyelt magára, igazi aranyélete volt. Mondta, hogy szeretne már megállapodni és családot alapítani, de még nem talált olyan nőt maga mellé, aki miatt feladná a szabadságát – nyilatkozta a lapnak Szegedi Fecsó.

Üzleti problémák?

A Blikk által megkérdezett ismerősök szerint üzleti problémái lehettek Zoltánnak, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a Kopaszi-gátnál találták meg a férfi holttestét. Fotó: archív.