Letartóztatta a bíróság azt a Pátrohán élő házaspárt, akik egészen embertelen módon bántak el azzal a 34 éves piliscsévi nővel, akinek két kislány találta meg a holttestét bő egy héttel ezelőtt Aszódon.

Interneten ismerkedtek meg

A Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása szerint a pár férfi tagja interneten ismerkedett meg a későbbi áldozatával. Tavaly nyáron a férfi rávette a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt a nejével arra, hogy szállásért és ennivalóért cserébe segítsen nekik a ház körüli munkákban.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kirakta az utcára

A férfi személyesen ment el a nőért Piliscsévre, miután a későbbi áldozat elpanaszolta, hogy a párja kirakta az utcára. Állítólag a nő sokat ivott, ezért ment tönkre a kapcsolata a férfival.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokkolóval is kínozták a nőt

A házaspár legfeljebb kétszer adott neki naponta enni, a földön altatták és az ingatlant sem hagyhatta el az engedélyük nélkül. H. Béla rendszeresen verte ököllel, és sodrófával a nőt, míg H.B.-né puszta kézzel ütötte, ha nem megfelelően végezte el a rábízott feladatokat. A férfi több alkalommal elektromos sokkolóval is nekiesett az egyre gyengébb állapotban lévő nőnek.

Az autóban halt meg

Az éheztetés miatt legyengült nőt kocsiba ültették, majd elindultak vele Budapest irányába, azonban útközben észlelték, hogy meghalt, így az autópályáról lehajtva egy aszódi társasház parkolójában kirakták az élettelen testet, zsebébe tették a személyi igazolványát és bankkártyáját, majd hazautaztak.

A házaspár elfogása

Forrás: police.hu

A benzinkúton látta, hogy meghalt

A nő holttestét arra járó gyermekek találták meg. A házaspár fia az esettel kapcsolatban az alábbiakat mondta a Tényeknek. „Amikor tankoltam a hatvani benzinkútnál, akkor beszálltam az anyósülésre és hátranéztem. És akkor láttam, hogy már nem lélegzik” – nyilatkozta az emberöléssel gyanúsított pár fia, hozzátéve, nem tartózkodtak otthon, amikor a holttest a tulajdonukba került.

Nem tettek vallomást

A halált okozó testi sértéssel, valamint kényszermunkával megvalósított emberkereskedelem bűntettével gyanúsított pár egyik tagja sem tett vallomást az elfogása után.

Szabadlábon védekezhetnek

A bíróság elrendelte a letartóztatásukat. Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, s szabadlábon védekeznek.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: