Szórakoztat, táncoltat, mozgásra ösztönöz, és szereti a zöldségeket. Szükség van ennél nagyobb példaképre a gyermekeknek? Brandnyúl az énekes óriás plüss egy igazi minta és szeretnivaló karakter, mi sem bizonyítja sikerességét, hogy alig egy hónapja jelent meg első videoklipje, és szinte már nincs olyan hétvége, amikor ne lenne egy születésnapi felkérése. Brandnyúl dalait az egykori tinisztár, a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik készíti.

Elmondása szerint a gyerekzene ötlete akkor jött, amikor megszületett első gyermeke, és neki szeretett volna olyan dalokat készíteni, amelyek szórakoztatnak, és tanítanak. Azóta megszületett második kislánya is, és mindketten megőrülnek Brandnyúlért.

„Mióta megszületett az első lányom, azóta érik bennem a gondolat, hogy gyerekzenét kellene készíteni. Sokszor külföldi dalokat hallgattunk, és rájöttünk, hogy azért szereti a lányunk, mert nagyon interaktív a külföldi gyerekzene. Az óriás plüss báb látványa pedig hihetetlenül magával ragadta, így készítettünk egy kombinációt ezekből, és a mi nyuszinkkal szeretnénk a gyerekek felé kommunikálni a mozgás, a tánc fontosságát és az egészséges táplálkozást. Feleségem gyerekkori plüssjátéka volt a Brandnyúl, innen jött a név” – mondta Erik.

Brandnyúl csatornája itt érhető el: Youtube/Brandnyúl

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!