Szerdán a 11. kerületi Tétényi úton, a Szent Imre Kórház előtt egy fiatal férfi autózott Daewoo Nubira személygépkocsijával, a Bartók Béla út felé vezető oldalon. Nem adták meg neki az elsőbbséget, elkapta a kormányt és felborult az autója.

Elé kanyarodott egy Honda

A kórház bejáratát elhagyva a belső sávban haladt, amikor neki balról, a Fraknó utcából egy középkorú férfi Honda CR-V egyterűvel, az elsőbbségadást elmulasztva a Daewoo elé kanyarodott a belső sávba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkapta a kormányt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, a fiatal sofőr reflexszerűen elkapta a kormányt jobbra, de autója bal elejével így is a Honda jobb hátsó részének, majd jobb hátsó kerekének ütközött, amitől a Daewoo a levegőbe emelkedett.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A kerítésnél állt meg

Tetejére borult

Az irányíthatatlanná vált jármű a járdaszegélynek ütközött, becsapódott a buszmegállóba, majd a villanyoszlopot is súrolva a tetejére borult, és a járdáról a tetején szánkázva egészen a kórház kerítéséig csúszott.

Majdnem kidöntötte a kerítést is

Totálkáros

Szerencsére a megállóban senkit sem ütött el a repülő autó, illetve a járdán sem sétált senki. A Daewoo sofőrje önerejéből ki tudott mászni a felborult, totálkárosra tört roncsból, őt további kivizsgálásra a mentők kórházba szállították.

A vétkes sofőr autója

Nem vette észre az autót

A Honda vezetője nem sérült meg a baleset során, műszaki hibára nem hivatkozott, illetve alkoholos befolyásoltság alatt sem állt, csak valószínűleg a balról a Bartók Béla út felől érkező forgalmat figyelte kizárólag, így az elválasztó sávon túl, jobbról közeledő Daewoot már nem vette észre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián