Egy piros autó és egy ugyancsak piros kamion ütközött össze péntek hajnalban az 51-es főút 29-es kilométerénél, Dunavarsány közelében.

Az ütközés következtében a gépkocsi légzsákja berobbant, vélhetően segített túlélni az ütközést, azonban a sofőr a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta sok százezren olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert az autóból kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket – tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az autó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.

Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP