Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Elfogyott a rapper iránti bizalom – Újabb előre lekötött Curtis koncert marad el, ezúttal Dabason

Múlt hétvégén a rajongók csalódottan vehették tudomásul, hogy Curtis monorierdői koncertje elmarad. A rapper ugyan határozottan kijelentette, hogy nem tértek vissza korábbi problémái, a legutóbbi fellépése mégis meghiúsult és azóta sem született magyarázat, hogy pontosan mi is indokolta lemondást. Közben kiderült, hogy Curtis most hétvégéi Dabasra hirdetett koncertje is elmarad.

Várták, de nem jött

Múlt hét szombaton este 21 órától lett volna fellépése a Monorierdőn megrendezett falunapon, és a közelgő fellépésről a hét elején még a közösségi oldalán is beszámolt. Ám aznap este hiába várták a rajongók, végül csak a helyszínen derült ki, hogy kedvencük nem érkezik meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dabason lépett volna fel

Az újpesti rapper ezen a héten szombaton Dabason, a Dabasi Sör és Gasztro Napokon lépett volna fel este 22 órától. Ahogy az eseményről szóló plakáton látszott is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is elmarad

Ám a tegnapi napon az esemény szervezői műsorváltozást jelentettek be, azaz Curtis újabb fellépése marad el: „‼️‼️MŰSORVÁLTOZÁS‼️‼️ Technikai okok miatt, Curtis fellépése elmarad. Helyette elhoztuk Nektek az AK26-ot‼️‼️ 2022. július 23-án, SZOMBATON, 22:00 órakor‼️‼️‼️” – írták,

Tagadta a drogproblémákat

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál írt róla, Curtis több mint egy héttel ezelőtt Majkával közös villányi koncertjén nem jelent meg, majd a két zenész bejelentette: külön utakon folytatják tovább karrierjüket. Eleinte az a hír járta, hogy Curtisnek ismét drogproblémái vannak, ám ő később tagadta, hogy visszaesett volna. Az azonban azóta sem derült ki, hogy mi áll Majkával való zenei szakítása mögött

Posztolt

Curtis azonban ezúttal tisztázta a helyzetet, és közösségi oldalán megmagyarázta, hogy miért marad el a hétvégére tervezett, dabasi koncertje.

Szervezők mondták le

„Lássunk tisztán! A hétvégi Dabasi fellépést a szervezők mondták vissza, az elmúlt időszak történései miatt” – vallotta be őszintén Curtis, megcáfolva a róla terjedő híreket.

Elnézést kérnek

A Dabasi Sör és Gasztro Napok szervezői a Facebook-oldalukon keresztül pedig meg is erősítették, hogy valóban az elmúlt események miatt mondták vissza a fellépést. „Sziasztok! Szeretnénk tisztázni a helyzetet! NEM CURTIS LÉPETT VISSZA! Az elmúlt napok történései miatt a szervezőség döntött a műsorváltozás mellett! Köszönjük a megértést, tényleg nagyon sajnáljuk! Elnézést a rajongóktól! Be fogjuk pótolni!” – írták meg a szervezők.

Elfogyott a bizalom

A Blikk több olyan szakembert is megkeresett, aki rendszeresen szervez bulikat, fesztiválokat és egyéb nagy, koncertekkel járó rendezvényeket – írta a Blikk. Mivel a szakma kicsi, névvel nem akarták vállalni a véleményüket, de abban mindannyian egyetértettek, hogy elfogyott a rapper iránti bizalom.

Előre magyarázzák

Ezt alátámasztja az is, hogy ezúttal a szervezők már előre kifaroltak egy esetleges újabb olyan Curtis-buliból, amin a rapper nem jelenik meg vagy épp az utolsó pillanatban lemond.

Leírta magát…

Vannak ugyan még lekötött szólókoncertjei, de szombat óta semmi esély nincs arra, hogy újakat írhasson be a naptárába. Curtis jó időre leírta magát, jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg, így az őszi szezonról le kell mondania – közölte az egyik szakember. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curtis

Exit mobile version