Péntek este Villányban lépett volna fel Majka és Curtis, ám a színpadra már Curtis nélkül érkezett meg a csapat, ugyanis a rapper váratlanul eltűnt. A dolognak semmi előzménye nem volt, mindenki úgy tudta, Curtis is jelen lesz, pláne, hogy ő maga is promózta a bulit a közösségi oldalán.

Curtis nem jelent meg

Majka több fotót is közzétett a péntek esti koncertről, melyeken jól látszik, hogy Curtis bizony nincs ott, ám egy ideig nem lehetett tudni, mi is történhetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Majka megszólalt

Később azonban megszólalt a Facebookon Majka, aki azt írta: “Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!” 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Curtis is jelentkezett

Rövidesen Curtis is jelentkezett a közösségi oldalán, Instagramon közzétett bejegyzéséből kiderül, ismét a drogok állnak a háttérben. Mint írja “Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe mint anno… De rendbe rakom magam Köszönöm ezt a 12 évet testvér.”

Nem először válnak szét az útjaik

Majka és Curtis nem először döntenek a szétválás mellett. Mint ismert 2018 nyarán Majka egy koncertjén dobta ki a zenekarból az újpesti rappert, a drogproblémái miatt. Curtis ugyan ezt követően sokáig tagadta a vádakat, ám 2019 január elején mégis úgy döntött, elvonóra megy és rendbe hozza az életét.

Ez is érdekelhet:

Curtis megdöbbentő vallomása a kábítószeres múltjáról: gyermeke anyja mentette meg a biztos haláltól

Kis híján ráment a barátságuk

Majka és Curtis barátsága kis híján ráment erre az egészre, de később Curtis az ellenséges nyilatkozatokat követően azt írta Majkának, szereti és igaza volt mindenben.

Békülés

Ezután a két zenész kibékült egymással, sokáig úgy tűnt minden rendben van, legalábbis a munka frontján, most azonban úgy fest ismét külön utakon folytatják, addig legalábbis biztos, amíg Curtis helyre nem jön.

Ez is érdekelhet:

Családi titokról rántotta le a leplet Curtis édesanyja: egyik gyermeke sem okozott neki akkora fejfájást, mint a rapper – ez történt, ha kihozta a sodrából

A Sztárban Sztár élő műsorában sem jelent meg

Curtisnek egyébként nem ez az első eset, hogy élő fellépésről tűnik el. Korábban a Sztárban Sztár versenyzőjeként az egyik élő showban nem jelent meg, ezt követően ki is zárták a versenyből, sőt komoly büntetést is kiszabott rá csatorna, erről akkor a LikeNews hírportál számolt be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curist – Forrás: TV2