Az esős hétfő reggeli csúcsban, a szokottnál is nagyobb torlódásokra és hosszabb menetidőre kell készülni a főváros környéki és az oda bevezető utakon. Az M0-s körgyűrűn a főbb csomópontoknál van araszolás, az M1-M7 bevezetőn Budaörsnél lassú a forgalom, az M3-as autópálya bevető szakasza már Mogyoródtól torlódik.

Baleset az M0-áson

Az M0-s autóúton keleti szektorában, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében a 60-as km-nél korábban két koccanás is történt. A sérült járművek már a leállósávon vannak, mögöttük a 5-6 km-es a torlódás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Baleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Győr elkerülő szakaszán a 120-as km-nél egy személyautó korlátnak ütközött. A belső sávot lezárták, 3-4 km-es a torlódás.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset az M5-ösön

Az M5-ös autópályán, a főváros bevezető szakaszán, a 16-os km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott. A sérült jármű a gyorsítósávot és a külső sáv egy részét foglalja el, ezért tapasztalható lassulás. A baleset miatt az M51-es autóúton is lassabb az előrejutás.

Újabb baleset az M5-ösön

Az M5-ös autópályán, az örkényi és a lajosmizsei csomópontok közötti terelésben, Budapest felé, az 54-es km-nél baleset nehezíti az előrejutást. Torlódásra készüljenek, melyen több mint fél óra az átjutás!

Baleset Vecsésnél

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 4-es főút 19-es kilométerénél, Vecsés térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van az eset miatt.

Baleset a 11. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest a 11. kerületében, az Egér úton. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kidöntött egy oszlopot. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kigyulladt egy busz

Teljes terjedelmében égett egy távolsági autóbusz vasárnap késő este az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 121-es kilométernél, Kőröshegy térségében. A busz ötvenhat utasa időben le tudott szállni az égő járműről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció