Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Fékezés nélkül a pirosnál várakozó autósorba csapódott egy BMW a Blaha közelében, az autót vezető hölgytől azt kérdezték a rendőrök, szed-e gyógyszert, tudja-e hol van

Három autó ütközött össze december 28-án hétfőn 15 óra 20 perc körül a 8. kerületében, a Rákóczi út 45. szám előtt, nem messze a Blahától. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült. A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a rendőrök azt kérdezték az egyik balesetet szenvedett sofőrtől, egy hölgytől, hogy szed-e valamilyen gyógyszert és tudja-e, hogy hol van.

Autók közé szorult egy motoros

Három autó ütközött össze hétfőn 15 óra körül a Rákóczi úton nem messze a Blahától. A balesetben az összeütközött autók közé szorult motoros megsérült, őt a mentők látták el.

Helyszínelnek a rendőrök

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fékezés nélkül

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, hogy egy BMW fékezés nélkül belehajtott a pirosnál várakozó autósorba.

Furgonba csapódott

Először nekicsapódott egy fekete Ford furgonnak, az pedig belenyomódott az előtte álló másik autóba.

Két BMW között a furgon

Összenyomták a motorost

A furgon mögött egy motoros is állt, gyakorlatilag összenyomta a két autó. A motoros megsérült, a mentők látták el.

Szedett gyógyszert?

Tudósítónk úgy tudja a rendőrök azt kérdezték az autósorba belecsapódó autót vezető asszonytól, hogy szed-e valamilyen gyógyszert és tudja-e, hogy hol van.

Itt történt a baleset

Ezeket is olvasd el!

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián

Exit mobile version