Súlyos baleset történt péntek este 18 óra után nem sokkal az Üllői úton az Ecseri út metrómegálló közelében, ahol négy jármű tört össze. A balesetet okozó BMW sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították a mentők.

Totálkáros lett a szinte új BMW

Az Ecseri úti metrómegállónál történt

A beleset az Üllői út 10. kerületi oldalán történt az Ecseri úti kereszteződés közelében pénteken nem sokkal 18 óra után.

Gyorsan döngetett a BMW

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítójának azt mondták, hogy az 1-es BMW-vel közlekedő fiatalember meglehetősen gyorsan autózott.

Belahajtott az álló autókba

A repülőtér irányából ment a belváros felé. Valamiért nem lassított a lámpánál, ahol sorban álltak az autók.

Becsapódás

Szinte fékezés nélkül csapódott az autósor végén álló Renaultba, ami balra csapódott és nekiment egy Suzukinak. A BMW végül egy ponyvás kisteherautó alá csúszott be.

Súlyosan megsérült a sofőr

A BMW-t vezető fiatalember súlyosan megsérült, egyedül ki sem tudott mászni a roncsból. A tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba vitték.

Tűzoltók emelték ki a sofőrt

Totálkáros lett a BMW

A helyszínen készült felvételeken is jól látszik, hogy az alig 2 éves BMW totálkárosra tört. Felgyűrődött a motorház teteje és kiszakadt az első kereke.

Leállt a forgalom

A többi autóban nem sérült meg senki, a mentés idejére viszont teljes szélességében lezárták az Üllőit ezen a szakaszon.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián