Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Felnyársalt a szalagkorlát egy autót, drámai baleset az M4-esen

A sokat látott autósok is rácsodálkozhattak arra a kék mikróbuszra, amelyet gyakorlatilag felnyársalt a szalagkorlát az M4-esen Üllő közelében.

Átszakította a korlátot

Volkswagen mikrobusz szenvedett balesetet Üllő térségében, az M4-es autóút 25-ös kilométere közelében, az M0-ás autóút találkozásánál. A jármű a letért az útról és átszakította a szalagkorlátot, végül félig abba akadva állt meg, olvasható a baleset-info.hu oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szabadnapos tűzoltó segített

A helyszínen egy szabadnapos tűzoltó segítette a mentős társait a teljesen összetört autó sofőrjének kiemelésében. Állapotáról egyelőre nem érkeztek információk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset az M4-en is

Nemrég az elsők között írtuk meg itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy elelvásos baleset történt az M4-es autóúton a 49-es kilométerszelvénynél még május 10-én hétfő délben, de a videót csak most hozták nyilvánosságra.

Horrorisztikus videó

A felvétel horrorisztikus, azonban csodával határos módon az autó sofőrje és két utasa szinte sértetlenül szállt ki a járműből. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Elaldudt a sofőr

A tanúk elmondása alapján a gépjárműt vezető személy elaludt és emiatt következett be a baleset. Nem csak a balesetező autóban ülők, hanem az az autós is újjászületett, aki centikkel kerülte el a jármű becsapódását.

Tömegkarambol az M4-esen

Szintén az elsők között értesültünk arról még januárban, hogy egy román teherautó ment Budapest irányából Szolnok felé az M4 autóút 90-es kilométerszelvényénél, amikor eddig tisztázatlan okból négy személygépkocsinak ütközött, majd azokat egy kamionnak tolta. Az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Autók egymás hegyén-hátán

Tömegbaleset az M4-esen – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24

Baleset a 4-esen is

Szerda délután két kamion frontálisan ütközött Szolnoknál, a 4-es főúton. Mindkét autó kigyulladt, a sofőrök pedig halálra égtek saját járművükben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyakori itt a halálos baleset

Rövid időn belül a hatodik baleset történt ugyanazon az útszakaszon, amely a kommentelők szerint nem véletlen. A 4-es főúton történt halálos baleset a Szolnokot elkerülő szakaszon, a 95-ös kilométernél, a vasúti felüljárón történt. Többen haltak már itt meg idén – írja a Kékvillogó.hu.

Itt az elalvásos balesetről készült videó

Kiemelt kép forrása: Facebook/Balesetinfo

Exit mobile version