Hétfő reggel halálos baleset történt a 2-es főúton Dunakeszi térségében. A sofőr egyszerűen letért az útról és az árokba csapódott. Nagyon hasonló balesetet rögzített a Magyar Közút kamerája az M4-es autóúton. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Árokba csapódott

A 2-es számú főút 16-os kilométerszelvényében haladt egy személygépkocsi ma reggel 6 óra 36 perckor, amikor tisztázatlan okból lehaladt az útról és árokba csapódott.

Rendőrök a 2-es úton

Forrás: Facebook/Keszi Channel

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Meghalt a sofőr

A 62 éves sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte.

Egy sávon haladhat a forgalom

Forrás: Facebook/Keszi Channel

Baleset az M4-en is

A másik baleset az M4-es autóúton történt a 49-es kilométerszelvénynél még május 10-én hétfő délben, de a videót még csak most hozták nyilvánosságra.

Horrorisztikus videó

A felvétel valóban horrorisztikus, azonban csodával határos módon az autó sofőrje és két utasa szinte sértetlenül szállt ki a járműből.

Elaldudt a sofőr

A tanúk elmondása alapján a gépjárműt vezető személy elaludt és emiatt következett be a baleset. Nem csak a balesetező autóban ülők, hanem az az autós is újjászületett, aki centikkel kerülte el a jármű becsapódását.

Itt a durva videó

Kiemelt kép: részlet a Magyar Közút fenti videójából.