Súlyos tömegkarambol történt péntek délután az M4-es autóúton, Abony térségében, a balesetben 6 jármű érintett. Egy ember életéért küzdenek.

FRISSÍTÉS!

A rendőrség nemrég ezt a közleményt adta ki: „Egy román teherautó közlekedett Budapest irányából Szolnok felé az M4 autóút 90-es kilométerszelvényénél, amikor eddig tisztázatlan okból négy személygépkocsinak ütközött, majd azokat egy kamionnak tolta. Az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt”

6 jármű ütközött

Összeütközött egy kamion, egy kisteherautó és négy gépkocsi péntek délután az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán. A baleset az Abonyt elkerülő szakaszon, a 90-es kilométernél történt.

Itt történt a baleset

Küzdenek egy ember életéért

A jelenlegi információk szerint a román kisteherautó belehajtott az álló kocsisorba. Az egyik személyautó a kamion alá szorult, egy ember életéért küzdenek a helyszínen. Úgy tudjuk, a helyszínre mentőhelikopter érkezett.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni

Lezárták az utat

A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez Ceglédről riasztották a hivatásos tűzoltókat. A munkálatok idejére az autóút Szolnok felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Baleset a 3. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest 3. kerületében, az Ürömi út és a Kőfal utca találkozásánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Árokba hajtott egy autó Móron

Árokba hajtott egy személyautó Móron, az Akai út és az Ipar utca kereszteződésénél. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

 A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/ M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24