Egy embert gázolt el a vonat Zuglóban, Rákosrendező állomáson. A helyszínelés miatt borult a váci, az esztergomi és a szobi vonal menetrendje.

Gázolt a vonat

Az 5 órakor Szobról Budapestre elindult S70-es vonat Rákosrendező állomásnál egy embert elgázolt. A helyszínelés végéig – várhatóan 9 óráig – az egyik vágányon szünetel a közlekedés. 10-15 perccel hosszabb menetidők előfordulhatnak a váci vonalakon – írta a MÁV.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

A tűzoltók segítenek az utasoknak

A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók az utasoknak is segítenek majd átszállni a mentesítő járatra. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Ez is érdekelhet

“Feltúrták az ágyakat, a szekrényeket, bekukkantottak a fehérneműs fiókokba, a párnahuzatba” – Galambos Lajcsiék szerint túlzás, amit a NAV nyomozói műveltek a családi házban

Leállították a vonatközlekedést

Fél héttől a helyszínelés miatt mindegyik vágányon szünetelt a vonatközlekedés, emiatt nagyobb késések várhatók a szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon.

Jelentősen késések lesznek

A MÁV legfrissebb közleménye szerint Rákosrendező állomás két vágányán engedélyezték a vonatközlekedést hét órától. Az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon 20-40, esetenként 40-60 perces késésekre, valamint vonatkimaradásokra lehet számítani.

Baleset az M0-áson

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé az 5-ös főúti kijárat után két kamion ütközött össze. A sérült járműveket csak a belső sávon tudják kikerülni. 3 km-es az araszoló kocsisor, érdemes már korábban az M51-es autóút felé kerülni.

M3-ason dugó van

Telítettek a sávok az M3-as autópályán, az M0-s autóúttól befelé torlódik a forgalom. 

A főútvonalak is telítettek

Araszolnak a járművek a 10-es főúton a ürömi körforgalom előtt, a 31-es főúton Budapest határában, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont közelében, valamint a 11-es főút Leányfalun és Szentendrén átvezető szakaszán.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: illusztráció, egy korábbi gázolás felvétele