Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Halálos ütközés a Budaörsi úton: egy Mercedes és egy motorkerékpár csapódott egymásnak, segítségnyújtás nélkül távozott az autó sofőrje

Halálos baleset történt csütörtökön este Budapest 11. kerületében. Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár a Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. Cikkünk végén láthatják a rendőrség helyszíni felvételeit.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár 2023. július 27-én 21 óra 50 perckor Budapesten, a 11. kerületi Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elhagyta a helyszínt

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Telefonon jelentkezett

A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen. A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal.

Pozitív alkoholteszt

A rendőrök a helyszínen a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – számolt be róla a police.hu.

Halálos ütközés

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy június 24-én 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy gépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében. 

Nem élte túl

A balesetben a motort vezető férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta közleményében a police.hu.

Tűzcsapnak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tragédia helyszíne

A tragédia helyszíne

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu

Exit mobile version