Halálos baleset történt csütörtökön este Budapest 11. kerületében. Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár a Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. Cikkünk végén láthatják a rendőrség helyszíni felvételeit.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár 2023. július 27-én 21 óra 50 perckor Budapesten, a 11. kerületi Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elhagyta a helyszínt

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Telefonon jelentkezett

A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen. A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal.

Pozitív alkoholteszt

A rendőrök a helyszínen a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – számolt be róla a police.hu.

Halálos ütközés

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy június 24-én 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy gépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében. 

Nem élte túl

A balesetben a motort vezető férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta közleményében a police.hu.

Tűzcsapnak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tragédia helyszíne

A tragédia helyszíne

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu