Szombaton 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy személygépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében.  

Halálos ütközés

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. június 24-én 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy gépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem élte túl

A balesetben a motort vezető férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta közleményében a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tűzcsapnak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.​ 

A buszsávban haladt

BudapestKörnyéke.hu tudósítójának közlése szerint egy magyar állampolgárságú motoros nő a buszsávban haladt a Kerepesi úton a Puskás Stadion felé egy Harley-Davidson 883 motorral, vélhetően a nemzetközi fesztiválra igyekezett. Egy ózdi férfi a külső sávban, vele párhuzamosan haladt egy Ford Focus kombival, ő pedig a gyerekéért igyekezett a Liszt Ferenc reptérre.

Megijedt a manővertől

A férfi az Asztalos Sándor útnál jobbra akart kanyarodni, ezért bekapcsolta az irányjelzőt és a buszsáv felé húzódott, de még nem kezdett sávot váltani. A motoros nő viszont megijedt a manővertől és jobbra rántotta a Harley kormányát.

Fékezés nélkül

A motor felugratott a Kerepesi út 19., azaz a Fővárosi Csatornázási Művek előtti járdára, majd fékezés nélkül az ott lévő tűzcsapnak rohant. A tűzcsap kidőlt, ömlött belőle a víz, a nő pedig az aszfaltra zuhant eszméletlenül. Először a Vízművek hibaelhárító autója, illetve a Budára, a Karmelita kolostorba igyekvő készenléti rendőrök értek a helyszínre, ők kezdték meg a motoros újraélesztését, majd a mentők folytatták.

Hiába küzdöttek az életéért

Sajnos háromnegyed óra múltán kiderült, erőfeszítéseik hiábavalónak bizonyultak, a nő életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt a Kerepesi úton kifelé csak a belső sáv volt járható, ami hatalmas torlódást okozott. A fesztivál kezdete óta nem ez az első súlyos motoros baleset, vélhetően nem is az utolsó…

Tragédia Dömsödnél

Ahogyan azt a BudapesKörnyéke.hu is megírta halálos közlekedési baleset történt 2023. június 22-én, csütörtökön késő este az 51-es számú főúton, Dömsöd és Tass között. Egy kamion és egy motorkerékpár ütközött össze, a motort vezető férfi életéért sokáig küzdöttek a kiérkező egységek, de végül a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció