Halálos közlekedési baleset történt csütörtökön késő este az 51-es számú főúton, Dömsöd és Tass között. Egy kamion és egy motorkerékpár ütközött össze, a motort vezető férfi életéért sokáig küzdöttek a kiérkező egységek, de végül a helyszínen életét vesztette. Tudósításunk végén mutatjuk a ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság helyszínen készült képeit.

Baleset miatt érkezett a riasztás

Csütörtökön este, 21:26-kor kapta a riasztást a ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság, miszerint az 51-es számú főúton Dömsöd térségében közlekedési baleset miatt, műszaki mentésben kérik a segítségüket. Nem sokkal később kiderült: egy kamion motorost gázolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az életéért küzdöttek  

21 óra 51 perckor érkezett az újabb hír: a motoros életéért küzdenek a kiérkező egységek. A kamion mozgásképtelen volt, és a történtek miatt teljes útzárat kellett elrendelni Dömsöd és Tass között.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hőkamerákkal is vizsgálódtak

A szemtanúk elmondása szerint a motoros egyedül utazott, azonban ezt tényekkel alátámasztani nem tudták, ezért hőkamerás átvizsgálást végeztek az egyenruhások, ugyanis az ütközés után a motor a magas aljnövényzetbe került. Időközben a kamion áramtalanítását is sikerült elvégezni.

Nem tudták megmenteni

22 óra 12 perckor érkezett a szomorú hír: sajnos a motoros olyan súlyosan sérült, hogy az életét nem sikerült megmenteni. Hiába a tűzoltók és a mentők minden erőfeszítése, a helyszínen elhunyt – írta meg a a ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság a Facebook-oldalán.

„Sajnos egyértelmű volt a végkimenetele”

„Ez azért durva volt!” – írta egy szemtanú, „Sajnos egyértelmű volt a végkimenetele ennek az ütközésnek” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Halálos baleset az M44-esen is

Csütörtök este halálos közlekedési baleset történt az M44-es gyorsforgalmi úton is, a Gödény-halmi pihenő közelében, ahol egy Békéscsaba felé tartó kamion elütött egy férfit. Az illető olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve