Burkolatjavítás miatt hat kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Óbarok térségébe. Az Útinform szerint a torlódáson 30-35 perc alatt lehet átjutni.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Óbarok térségében a 41-es és a 43-as km között, burkolatjavítási munkát végeznek a külső és a leálló sáv zárása mellett. A munkaterület mellett közel hat km hosszan araszolnak a járművek. 30-35 perccel hosszabb menetidőre készüljenek.

Erős a járműforgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 6-os főúti csomópontnál és Dunaharaszti térségében halad lassan a forgalom.

Összességében 10 perces plusz menetidővel kell számolni. Az ellenkező oldalon, az M5-ös felé Diósd térségében araszolnak a járművek, ott 35 perces az időveszteség.

Vecsés belterületén, a 400-as főút 2-es km szelvényében, két személyautó csattant össze, ezért a félpályát lezárták.

A Dunakeszi-Gödöllő összekötő úton a Határ úti körforgalmat felújítják, ezért a Fóti úton jelzőlámpa szabályozza a váltakozó irányú forgalmat, várhatóan augusztus 22-ig.

A körforgalom Határi úti ágát lezárták, a Repülőtéri útról pedig csak jobbra lehet fordulni, a város felé tartók az áruházi körforgalomban tudnak visszafordulni. Az M2-es autóút fölötti szakaszt pedig egyirányúsították, csak Fót felől Dunakeszi felé lehet rajta közlekedni. Dunakesziről Fótra pedig a Kossuth Lajos utcán keresztül lehet átjutni.

Kiemelt kép: M1-M7 bevezető – Fotó: BPK