Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Horror a 18. kerületben – Majdnem elvérzett egy idős férfi, aki láncfűrésszel vágta meg a karját

Láncfűrésszel vágta meg magát egy idős férfi, aki kis híján elvérzett. Elsőként a rendőrök értek ki hozzá, így a mentők kiérkezéséig ők látták el a sérüléseit. Az életmentő járőröket kitüntették.

Láncfűrésszel vágta meg a karját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság irányításii központjába október 24-én 17 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi pestszentimrei otthonában láncfűrésszel megvágta a karját. A férfi erősen vérzett, mentőt is riasztottak a helyszínre.

FRISS! Rátámadt a gazdájára egy macska, a nő súlyosan megsérült

A két rendőrt kitüntették életmentő cselekedetéért

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A járőrök előbb értek a helyszínre

A police.hu tájékoztatása szerint elsőként a 18. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei értek a helyszínre, alig tíz percen belül. Kiss Béla és Homoki Richárd őrmesterek villámgyorsan cselekedtek. A 90 éves férfi vérző karját szakszerűen elszorították, amivel sikerült a vérzését elállítani. A kiérkező mentőnek így adták át a férfit, akit egyből kórházba is szállítottak.

NE HAGYD KI! Beszakadt az úttest egy autó alatt Budán a körszállónál

A férfi erősen vérzett

– Láttuk, hogy a férfi erősen vérzett, az állapota láthatóan súlyos volt. Megkezdtük az ellátását a tőlünk telhető legjobb módon, a kezét elszorítottük, így csillapodott a vérzése – mondta el az egyik járőr.

EZ IS ÉRDEKELHET! Ez tényleg megtörtént? Fél órán belül kétszer fosztottak ki egy férfit a 4-6-os villamoson – videó

Kitüntették őket

A két rendőrt szerdán dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, budapesti rendőrfőkapitány az életmentésért elismerésben és jutalomban részesítette.

Kiemelt kép: Illusztráció

Exit mobile version