Csőtörés miatt kimosódott az aszfalt és beszakadt az út egy arra közlekedő Suzuki alatt szerda délután a Szilágyi Erzsébet fasoron a körszállónál.

Beomlott az út

A Kékvillogó.hu hírportál tudósítója szerint egy eltörött vízcső mosta ki az aszfalt alól a talajt, így szakadhatott be a gyalogosátkelőhelyen az útburkolat egy Suzuki alatt. A folyamatosan frissülő baleseti hírek ide kattintva érhetők el!

Kiszakadt az autó kereke

A kék Suzukinak kiszakadt a helyéről a kereke, úgy tudjuk, a sofőr nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős, ebben a pillanatban is a mentésen, majd az útburkolat kijavításán dolgoznak.

Szabadság hídnál is gond volt

Idén júliusban beszakadt az út a villamosvágány alatt a Vámház körúton kedd este, emiatt egy szakaszon nem jár a 47-es és a 49-es villamos.

Páty és Telki köszött is beszakadt az út

Júniusban a nagy esők miatt egyszerre hat helyről kaptak risaztást a budai oldalon, Pátyon a tűzoltók. Vízzel telt pincék, elöntött udvarok, leszakadt országút, kidőlt falak, elsodort kerítések és autók fogadták őket.

Beszakadt út Pátynál 2020. júniusában – Fotó: BPK

Az Erzsébet hídnál is hasonló történt

Egy éve írtunk arról, hogy másfél méter mély és több mint két sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest.

Távvezetéket építettek

Akkor a Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült ott egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út. Az vízzel megtelt gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.

Nagytéténynél is volt útbeszakadás

Egy éve a 22. kerületben, Nagytéténynél, a Rózsaszirom utcánál is beszakadt az úttest, akkor öt buszjáratot érint a forgalomterelés.

Szétrobbant fák

Izgalmas volt az idei nyár, mert egy délutáni vihar nem csak Budapest belvárosában pakolt le, de Dunaharaszti is kapott az égi áldásból, sőt egy villámcsapás is érte a települést a Lidl parkolójánál, ahol valósággal szétrobbant fákat láttak.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Kékvillogó.hu