Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ijesztő lángokkal égett egy Volvo Budakeszin – a tűzoltók gyors segítsége előzte meg a nagyobb bajt

Újabb autó égett le Budapest környékén. Kedden egy Volvo kapott lángra Budakeszin, a tűzoltók gyors segítsége előzte meg a nsgyobb bajt.

Autótűz Budakeszin

Kedden reggel kigyulladt egy személygépkocsi Budakeszin, a Budakeszi úton, a Dénes utca közelében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy Volvo kapott lángra

Mint kiderült, egy Volvo kapott lángra, a helyszínre érkező tűzoltók azonnal megkezdték az oltást, írta meg a Facebookon a Budakeszi csevegő csoport. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem volt előzménye a tűznek

Gyorsan kiérkeztek a lánglovagok

Menet közben kapott lángra

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy menet közben gyulladt ki egy BMW Szigetszentmiklóson. Az autóban két fiatal ült.

Füstölni kezdett a lámpa

Két fiatal férfi utazott egy BMW-ben, és Szigetszentmiklóson jártak, amikor az első lámpa füstölni kezdett. Egy szemből érkező másik sofőr vette észre, mi történt, és rögtön jelzett nekik, hogy baj van.  

Kiugrottak a kocsiból

A BMW sofőrje azonnal félreállt, a két férfi kiugrott, másodpercekkel később pedig már lángolt a motor. A két férfi – jobb híján – végignézte, ahogy a kocsijuk teljesen kiégett.

Méteres lángok

Egy ház kerítése mellett méteres lángok csaptak fel. Az egyik ott lakó a Tények stábjának arról beszélt, hogy hatalmas durranásokra lett figyelmes, és látta, hogy ég az autó. A hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében lángolt a személygépkocsi.

Több vízsugárral oltottak

A lánglovagok több vízsugár segítségével oltották el a tüzet, majd visszahűtötték a felmelegedett alkatrészeket. A roncsot később trélerrel vitték el.

Előzmény nélkül

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt elsőként arról, hogy mindenféle előzmény nélkül lángokba borult és percek alatt leégett egy csomagszállító furgon Békásmegyeren. A balesetet sokan látták, de csak kevesen segítettek a bajba jutott fiatalembernek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: lángra kapott egy Volvo Budakeszin. Fotó: Budakeszi Csevegő/Facebook

Exit mobile version