Menet közben gyulladt ki egy BMW Szigetszentmiklóson szombaton. Az autóban két fiatal ült.

Füstölni kezdett a lámpa

Két fiatal férfi utazott egy BMW-ben, és Szigetszentmiklóson jártak, amikor az első lámpa füstölni kezdett. Egy szemből érkező másik sofőr vette észre, mi történt, és rögtön jelzett nekik, hogy baj van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiugrottak a kocsiból

A BMW sofőrje azonnal félreállt, a két férfi kiugrott, másodpercekkel később pedig már lángolt a motor. A két férfi – jobb híján – végignézte, ahogy a kocsijuk teljesen kiégett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Méteres lángok

Egy ház kerítése mellett méteres lángok csaptak fel. Az egyik ott lakó a Tények stábjának arról beszélt, hogy hatalmas durranásokra lett figyelmes, és látta, hogy ég az autó. A hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében lángolt a személygépkocsi.

Több vízsugárral oltottak

A lánglovagok több vízsugár segítségével oltották el a tüzet, majd visszahűtötték a felmelegedett alkatrészeket. A roncsot később trélerrel vitték el.

Előzmény nélkül

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt elsőként arról, hogy mindenféle előzmény nélkül lángokba borult és percek alatt leégett egy csomagszállító furgon Békásmegyeren. A balesetet sokan látták, de csak kevesen segítettek a bajba jutott fiatalembernek.

Hirtelen történt minden

Rövid idő alatt egészen durva események játszódtak le péntek 13-án Békásmegyeren. Egy csomagszállító furgon műszerfala gyulladt ki, pár másodperccel később pedig már lángolt szinte az egész autó. A sofőr és egy önkéntes segítő mentette a menthetőt a tűzoltók kiérkezéséig. 

 „Örülök, hogy épségben megúsztad”

„Örülök, hogy épségben megúsztad, pont akkor mentem el melletted kocsival mikor kiugrottál a járműből telefonáltam a tűzoltóknak” – írta egy hozzászóló. „Elektromos hiba lehetett, mert először a duda kezdett el szólni, és füstölt a műszerfal. A sofőr próbálta oltani, sajnos nem sok sikerrel” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Nem segítettek, csak videóztak

„Az elejétől a végéig ott voltam és ma az emberi faj ismét megmutatta mennyire önző és rosszindulatú. 11:54-kor mikor hívtam a segélyhívót, addig egyetlen egy bejelentés sem érkezett a csomagszállító autóról, hogy lángokban áll. De több mint 10 katasztrófa turistának a kezében volt a telefonja és tudott videózni. A hívás után 7 perccel kiérkeztek a tűzoltók.”

Egy férfi segített

„Egyetlen FÉRFI állt oda a futárnak segíteni a lángoló autóból kidobálni a csomagokat. A futár kis poroltóval próbálta sokáig oltani az erősen füstölő motorteret a vezető térből. Amikor a csomagokat dobálta már a fél autó lángolt!” – számolt be a történtekről egy szemtanú. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: illusztráció